Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво е фентъзи футбол и как да станем успешни мениджъри
Автор: Екип Varna24.bg 17:17 / 17.02.2021Коментари (0)1307
©
Трансферният прозорец представи бързата размяна на футболисти, отново успя да отчете инвестиция от милиони евро и остави достатъчно въпросителни за феновете си. Дали избраният играч е достатъчно добър, за да помогне на клуба, защо точно той е избран, а не някой друг? Това са дежурните съмнения на феновете, докато мениджърите жонглират между всички условия: предоставените финанси, влизането в преговори с играчи и отбори, както и благословията на запалянковците. Футболен мениджър е професия, която носи удоволствия, но още повече отговорност. Не се е случвало един или два пъти да станем свидетели на позорното изгонване на мениджър от даден отбор. Рискове винаги има и ще има, но тогава идва следващият въпрос: лесно ли е да бъдем футболни мениджъри?

За да отговорим на този въпрос, трябва да се запознаем малко по-подробно с фентъзи футбола и неговите правила. Трудно бихме получили обаждане от Роман Абрамович, за да поведем неговия отбор, но пък феновете ще имат възможност да докажат, че разбират много повече от настоящия наставник там и не само. Благодарение на фентъзи футбола, всеки спортен запалянко може да създаде отбор, използвайки виртуални средства за покупка и целият ресурс на дадено първенство. Ще открием, че сред залозите в ПалмсБет присъства и именно тази възможност. За да влезем в обувките на фентъзи мениджър, трябва да изберем едно от двете първенства - родното или Висшата лига. Разполагаме с бюджет, а изборът ни започва от 5 до 15 играча. Честа практика е някои мениджъри да направят опит и да копират най-добрия отбор в класирането.

Това няма как да се случи, поставено е ограничение за избор на до трима играча от клуб. Добрите фентъзи мениджъри трябва да обърнат внимание на бюджета си, както и на избора си, както и да имат познания за отборите в цялото първенство. Фентъзи отборите могат да се използват както за една среща или кръг, така и за един цял сезон. Няма как да направим един такъв хибриден отбор и след това да го пуснем в игра, технически това е невъзможно. Точно по тази причина букмейкърът предлага друг вариант за излъчване на победител - точкова система. Когато нашите играчи са на терена, тяхното поведение и успехи носят положителни точки. Гол на нашия нападател или добрата игра на нашия вратар ще се отразява на точковия ни актив, слабото представяне не е желателно.

Възможно е наш играч да не се нарежда сред титулярите, тогава се предлагат и смени, за да използваме пълния потенциал на фентъзи отбора си. Както забелязваме, букмейкърът е помислил за всички варианти, а най-важното е, че фентъзи отборът, като всеки друг отбор, трябва да се отплаща за добрата си игра. Със създаването на фентъзи отбора, всеки играч се включва във фентъзи лигата и се състезава с останалите.

Как да станем добър мениджър? За тази цел ще се наложи да се запознаем обстойно с всички футболисти, да знаем как се представят на терена и не винаги да търсим звездите. Във всеки фентъзи отбор индивидуалната игра е от особено значение. Ще открием, че защитника в слаб отбор може да донесе много повече точки, отколкото друг от по-силен отбор. Добрата новина е, че не е задължително да следим изявата на всеки футболист, платформата го прави автоматично. Фентъзи футболът е забавление за абсолютно всеки спортен почитател, който иска да има повече контрол над играта и смята, че има достатъчно познания в двете посочени лиги.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: