Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво ли не говориха за тях, а те са готови за бебе номер 3
Автор: Екип Varna24.bg 22:58 / 13.05.2022Коментари (0)1194
©
Изпълнителят Кристиян Талев, по известен като Криско, и половинката му Цвети са готови за бебе номер 3. Това заяви съвсем наскоро красивата брюнетка, която толкова бързо възвърна перфектна форма, че на фигурата й с днешна дата биха завидели и 18-годишни девойки.

Макар да е майка на 2 деца, Цвети не спира да тренира и да се грижи за външния си вид, което в нейния случай е още по- важно, имайки предвид, че е жената до известен изпълнител.

През последната година в светските среди няколко пъти упорито се шушукаше, че Криско и половинката му са разделени, като най- често се позоваваха на различни словесни излияния в профилите в социалните мрежи на Цвети. Никой от двамата не излезе с коментар по темата, но дори и да са имали семейни перипетии, с днешна дата двамата се обичат повече от всякога. За това свидетелства и трогателно обяснение в любов, което Цвети направи към Криско навръх рождения му ден. Тя публикува няколко от общите им снимки и видеа, а отдолу написа: "Ти си моята слабост и сила, моята опора, най-прекрасният и на-любящият баща и мъж... този, който вярва в мен повече от самата мен. Днес празнуваш ти, празнувам и аз, че те има“.

Припомняме ви, че двамата имат дъщеря - Амая, която е вече на 3 годинки, и син Даниел, който е на една. Двете деца са неотлъчно до майка си, а когато известният им татко не е на участие, то двамата с Цвети си поделят грижите по наследниците им. В свое интервю за "Телеграф“ преди време изпълнителят разкри, че няма никакви проблеми нито с храненето на бебетата, нито със сменянето на памперсите.

Още от дете той не крие влечението си и кариерата му стартира с детски музикални предавания. Наречен е тогава "Цар лъв“ в предаването "Като лъвовете“ . След това започва като музикант в квартална банда. Миро забелязва таланта му и правят няколко съвместни проекта. През 2008 година Криско дори работи като тонрежисьор в радио. Двамата със Спенс година по-късно работят като изпълнители и продуценти, след което Криско тръгва по своя си път. Освен музиката той продължава и с продуцентството. Към момента е партньор в българската звукозаписна компания Facing The Sun Records, а също така е съсобственик на лейбъла Adamand Records.

Една от най-успешните му изпълнителки се оказа Тита, която обаче в последните години също залитна по фолка и към момента не е ясно дали все още се води лице във фирмата на откривателя си. Или е тръгнала да се развива самостоятелно. Последната дама, която Криско ни представи като продуцент, пък бе екзотичната Ина Гаярдо. Фенове често се питат в нета кога Талев ще покаже нова звезда, но и той упорито мълчи дали ще продължи продуцентската си дейност, или ще се отдаде само на своята кариера

След като направи няколко кючека, както и дуети с известни фолкизпълнители като Галена и Тони Стораро, Криско реши да се завърне към корените си. Преди броени дни той и протежето му Боро Първи изкараха песен, която, макар да носи заглавието "Бяла роза“, е изцяло рап.

"Последните две години се отдадох на експерименти, повечето от които дадоха страхотни резултати и се превърнаха в песни, които пеят стотици хора в клубовете. Винаги ще продължавам да правя неочаквани проекти, колаборации и ще нося “новото", но сега е време да се завърна при това, с което започнах... 100% рап. Очаквайте “Бяла роза", написа в социалните мрежи Криско. Коментарите на феновете му са разнородни, тъй като много от тях все още не могат да му простят залитането по лекия жанр.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: