Какво не знаем за личния живот шеф Ангелов?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:42 / 03.05.2023
6573
Властелинът на Hell's Kitchen извън кухнята: Ето накратко какво не знаете за шеф Виктор Ангелов според Edna.bg:

За баба с любов

Казва, че обича да си почива сам, най-добре сред природа. Обожава Витоша и има хубави детски спомени от разходките с баба си в планината, която от малък го водела там. "Два термоса носеше - един с чай и един с пържени кюфтета" – разказва Ангелов в предаването "Събуди се".

Играчки за големи момчета

Освен кулинарията, другата негова страст са колите. Нарича ги "играчки за възрастни момчета". Ето как описва той тази своя любов: "Пускам си любима музика, тръгвам в абсолютно непланирана посока, просто ей така, да се повозя, да чуя шума на двигателя..."

Мечта за тир

Казва, че щял да бъде "зад големия волан на някой тир", ако не беше станал готвач. Детската му мечта била именно да бъде тираджия, но баща му имал други планове. Именно той го насочил към кулинарията. Малкият Виктор смятал, че големите пари са при сервитьорите, но баща му настоявал той да стане готвач - за ужас на баба му, която не смятала това за престижна професия. 

Детската любов

Цели 20 години му трябват, за да достигне до жената на живота си. От 13-годишен бил влюбен в съпругата си Наталия. Днес не може да си представи живота без нея. "На всяко мероприятие и всяка инициатива, която поемам, си представям тя да бъде в компания с мен. Дали ще се разхождам, дали ще готвя, дали ще излизам вечер. Не си представям място, на което да трябва да отида без нея." - казва той. 

Семейният померан 

Има померан на име Дарт Вейдър. Децата му пожелали да си имат кученце, а той им казал, че ще изпълни желанието им само при две условия - никога да не се грижи за кучето и той сам да избере името му. 

Не на попарата!

Най-омразната му храна на света е попарата. Мрази я още от малък, когато е бягал от детската градина, за да не я яде. Дори е забранил на жена си да дава попара на детето. 

Храна за всеки

Иска да бъде по-близо да хората с храната, която предлага, и затова има своя верига ресторанти за бързо хранене с балкански деликатеси.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).