Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво значи терминът волатилност при слот игрите
Автор: Екип Varna24.bg 17:50 / 11.02.2021Коментари (0)1388
©
Слот игрите са предпочитано забавление за всеки истински почитател на риска. При тях не се изисква стратегия, играчите се радват на бонуси, прогресивно нарастващ джакпот и най-важното, разнообразието е достатъчно приятно и дори и новите почитатели ще намерят своето предизвикателство.

Макар и слот машините да са основният тестер на късмета и да работят единствено и само на принципа на случайността. Както можем да предположим, зад красивата анимация ще открием и някои по-специфични термини, обясняващи точно и самия принцип на работа. В описанието ще открием интересни термини като RTP, печеливши линии и волатилност. Първата се контролира усилено от хазартната индустрия и най-често изразява процента, който ще се върне при нас като печалба и обикновено е над 90%. Печелившите линии, които станаха все повече, показват и колко точно комбинации за успех можем да открием на екрана.

Интересът остава към волатилността. Нейната функция е да покаже как тече самата игра. Съществуват две разновидности – игри с висока волатилност и игри с ниска такава. Първите са известни с това, че няма да бъдат толкова щедри при всяко завъртане. Печалбите от тях идват сравнително бавно, но когато дойдат, оправдават моментално и прекараното време, защото са доста по-щедри и възнаграждаващи. Почитателите на риска трябва да знаят една подробност, нито една слот машина не разполага с памет, когато приключите играта, часовникът за прекараното време се рестартира. Единственият начин да извлечем максимума от това предложение е единствено и само ако разполагаме с времето за фокусиране. Игрите с висок коефициент засилват удоволствието от риска, дават ни по-висока тръпка на игра и често ни мотивират да избираме разнообразни печеливши линии.

Каква е разликата им спрямо игрите с ниска волатилност? Ще открием, че много слот игри се радват на вниманието на аудиторията, защото предлагат по-малки, но и по-чести успехи. Няма точна математическа формула, която бихме могли да използваме, за да предположим на какъв интервал ще идват печалбите, но за разлика от горните, тези са добър избор, когато искаме да разпуснем или да убием малко време. В платформата на Betenemy ще открием достатъчно информация и за двата варианта. Не трябва да забравяме и още една подробност, ниската волатилност при тези игри не означава, че няма пак да се радваме на по-сериозни победи, те продължават да присъстват, но далеч не са толкова впечатляващи, колкото бихме искали.

Липсва категорична формула за препоръка, особено ако точно това е нашият най-важен въпрос. Всеки клиент има вкус и право да избира, единственият съвет е именно около времевия интервал, който искаме да оползотворим в онлайн платформата или реалния обект – на двете места принципът на работа остава един и същ.  Отбелязваме и още една важна подробност. Този фактор влияе единствено и само върху шансовете за печалба върху своята игра, но няма нищо общо с останалите предизвикателства, които идват под формата на допълнителни бонуси или джакпот. За последното е редно да проверим кои точно игри участват в прогресивния джакпот, те често са маркирани или разделени на студиа, както и символи.

В отношение ще забележим, че онлайн платформите са разделили заглавията с такъв бонус, както и тези без бонус. Препоръчително е да обръщаме внимание и на тази подробност, ако сме си поставили по-сериозни цели от самото забавление.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
План за възстановяване и устойчивост на България
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Специализирани полицейски операции в страната
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: