Капитанът на „Калиакра“ взима морската власт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:09 / 31.10.2009
2158
Кдп. Тома Томов е най-вероятният нов изпълнителен директор на агенция „Морска администрация", пише в днешният си брой „Народно дело". Той ще заеме поста на досегашния шеф кап. Николай Апостолов. Все още обаче назначението му не е влязло в сила. Вчера .легендарният капитан е бил на среща с министъра на транспорта, но отказа коментар. От Министерството на транспорта също не коментираха на този етап информацията.

Тома Томов е първият и настоящ капитан на най-красивия български ветроход "Калиакра". Той се ползва със славата на един от най-добрите морски специалисти у нас. Ако поеме „Морска администрация", остава въпросът кой ще застане на капитанския мостик на морския символ на България.

За друга рокада в морското управление научи „Народно дело". В сряда на поста генерален директор на Държавното предприятие „Пристанищна инфраструктура" е назначен Евгени Москов. Това потвърди вече бившият шеф на предприятието Петър Сеферов. Евгени Москов е бил изпълнителен директор на "Леспорт", както и на контейнерния терминал в пристанище Варна-изток.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Интервалното гладуване може да се окаже смъртно опасно за някои х...
Новата "Мис България" прави косата и грима си напълно сама
Проучване: Употребата на по-големи количества от този подсладител...
Певицата Бони се похвали с нов лъскав автомобил
Излязоха непоказвани до момента кадри на Джон Ленън и Йоко Оно
Успокоиха ни за магнитните бури през този месец


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).