Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Капитонова призна, че ребрата в Hell’s Kitchen са й създали истински шок
Автор: Екип Varna24.bg 14:28 / 29.05.2023Коментари (2)899
©
Победителката от Звездния отбор в Hell’s Kitchen България, Виктория Капитонова днес е гост в студиото на "На кафе“, където разказва за участието си в кулинарното риалити. Тя е интернет сензация с безброй последователи, инфлуенсър и риалити звезда. Талантливата участничка има вроден талант и безспорно камерата я обича. Пред Гала Виктория споделя, че не е страстен готвач и в началото се е притеснила, когато е получила покана за участие в предаването. Признава, че е импулсивна и в живота, и в готвенето.

"Имаше изненади в предаването. Нямам много фантазия в сферата на готвенето. Когато трябва да готвя сама, изпадам в паника. Когато пред мен има няколко продукта и аз трябва да сготвя нещо от тях, се панирам. Паднаха ми се някакви ребра, които трябва да се готвят няколко часа, а ние имахме само 45 минути. Това беше шок за мен“, разказва за изненадите в Hell’s Kitchen България риалити звездата.

Какъв е ключът за успеха й?

"Необходими са доза талант и умения, за да можеш да стигнеш по-напред в каквото и да е кулинарно предаване, но също така е важно бързо да реагираш в определени ситуации. Трябва да не се притесняваш, да не изпадаш в паника. Имахме игри, в които трябваше да запомняме каква храна има под капаците. От значение са бързината на реакциите и работата на мозъка“, коментира Виктория какви качества са необходими, за да спечелиш формата.

"Все още не се усещам победител. Имаше много силна конкуренция. Смятам, че ми помогна късметът. Радвам се и съм благодарна, че ми се предоставиха такива възможности. Приятно е да имам плакет от Hell’s Kitchen България“, категорична е шампионката.

Какво се случва извън камерите в Кухнята на Ада?

"Интересно е да се запознаеш с тези хора, които виждаме на малкия екран на живо. Беше чест да се запозная с всички от Звездния отбор. Аз съм чужденка и не се поставям на една линия с тях. Те са звезди, които с години са градили репутацията си. Приеха ме много радушно и много ми се радваха. Имахме приятни разговори с Камелия Воче, която ме подкрепяше. Чувствах се добре в отбора. Много се забавлявахме с Къци Вапцаров и по време на готвенето и извън кухнята. Той успява какво и да каже, да е забавен. Имахме много забавни случки. Ние не живеехме като останалите участници в предаването, които се бореха за голямата награда, а идвахме редовно. Винаги някой носеше нещо да почерпи, но се превърна в лоша традиция. Той винаги отпадаше. Шегувахме се, че никой не трябва да носи нищо, защото носи лош късмет. На нискокалоричните десерти успях да сготвя моите любими сирники, които са традиционно руско ястие. Радвам се, че успях да ги приготвя в предаването. Но ако трябва да съм честна повече харесвам българската кухня от руската. Родната ми кухня залага на варени и тестени храни, докато в българската има повече свежест и цветове“, разказва участничката.

Победителката разказва, че много й е допаднала Роксана, която с непринуденото и директно поведение, е създавала приятна атмосфера в кухнята и в отбора на звездите.

"Когато започна да се излъчва предаването, забелязах Цвети от Враца. Тя е интересна и запомняща се личност, но от тези, които останаха напред в предаването, симпатизирах на Станислав. С него играхме заедно една игра и го подкрепях, тъй като в него видях желание за победа. Винаги се радвам много на хора, които са амбицирани и със зъби и нокти се борят за победа. Това видях у него, а и аз го имам това качество у себе си“, признава предпочитанията си младата инфлуенсърка.

"На следващия ден след шоуто отлетях в Индонезия на заслужена почивка. Хванах здравословен тен в Бали. Останахме почти три седмици и успяхме да разгледаме острова. Сега се завърнах към моите проекти и работата ми, която основно е в социални мрежи", разказва Виктория Капитонова



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.05.2023 г.
Aнонимен
на 29.05.2023 г.
0
 
 
Ееей, аман от тази бе! Скриите я вече тази змия!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: