Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кармичният 5 май - ето за какво да внимавате на този ден
Автор: Екип Varna24.bg 11:31 / 03.05.2023Коментари (0)542
©
На 5 май ни очаква един много интересен ден що се отнася до астрологични събития. На този ден ще се случат две кармични събития, които имат силата и енергията да влиаят върху живота ни, а самата дата е един от опасните и неблагоприятни дни за месец май.

На 5 май ни очакват Цветно Пълнолуние и Полусенково затъмнение - две събития, които ще объркат плановете ни и ще ни поведат в неподозирани посоки.

Край на тунела от затъмнения

Като начало си струва да се отбележи, че това ще бъде денят, в който тунелът от затъмнения приключва. Точно преди две седмици имаше слънчево затъмнение, което послужи за начало на коридора, а сега той е към своя край. Полусянката на Луната ще премине в знака Скорпион, което ни говори за нейната повишена опасност. Много от събития на 5 май ще имат много силно, но отначало едва доловимо влияние върху бъдещето ни. Поради тази причина астролозите съветват да бъдете внимателни и добре да обмисляте всяка своя стъпка.

Цветна луна

Името "Цветна луна" за пълнолунието през май е измислено от индианците от Северна Америка - по това време започва сезонът на цъфтеж на континента. В други части на света пълнолунието през май се нарича по различен начин: китайците имат Драконова Луна, келтите имат ярка луна, за индианците чероки това пълнолуние е Луната на земеделието, в южното полукълбо я наричат Луната на бобъра. За нашите географски ширини, където цъфтежът също започва през май, индианското име е подходящо - Цветното (цъфтящото) пълнолуние.

Полусенково затъмнение

Това е едно от най-редките затъмнения. Явлението ще започне още в 18,14 ч българско време на 5 май, когато Луната ще започне да навлиза бавно в земната полусянка. Максималната фаза на затъмнението ще настъпи в 20,23 ч – броени минути преди лунния изгрев за София, което означава, че Луната ще изгрее със затъмнен горен ляв край на своя диск.

Майското лунно затъмнение изгрява в знака на Скорпион: ще ни послужи като важна трансформация и ще разкрие някои дълбоко заложени истини, които от известно време се канят да изплуват на повърхността. Започваме да разчистваме пътя към това, което наистина е предназначено за нас. Пълнолунията, по време на които има и затъменение са най-силните моменти, в които можем да създадем намерение за освобождаване от вредни навици. Също така, те са моменти, в които можем да възнамерим да се освободим от токсични или изчерпани взаимоотношения.

Ето за какво трябва да внимавате в този кармичен ден:

Пазете се от прекомерна ревност

Проявата на ревност в този ден може да е началото на големи проблеми в една връзка. В никакъв случай не ограничавайте свободата на любимия човек, ако не искате той да се отдръпне от вас и да го нараните. Ревността на 5 май може да бъде толкова силна, че да подкопае основните и на най-стабилната връзка, за това внимавайте.

Не се осланяйте на лъжи

В този ден в никакъв случай не бива да лъжете, да проявявате лицемерие, да бъдете двулични, а също и да разкрасявате събития и случки за своя изгода. Затъмнението в Скорпион може да провокира повишен скок на предателствата в любовните отношения и предателствата в приятелствата. Бъдете изключително честни и не гонете някаква ваша лична изгода.

Не отмъщавайте и не се поддавайте на мрачни мисли

В такива дни в никакъв случай не трябва да желаете зло на други хора, тъй като вашето желание може да се сбъдне. Ако се сбъдне, вие също ще бъдете наказани от силата на кармата. В такива опасни дни е най-добре да имате само добри помисли и да не изричате лоши думи. Не влизайте в конфликт с никого, особено ако човекът е негативен. Избягвайте кавгите, за да не си създавате проблеми.

Не рискувайте

Не харчете много пари и не започвайте неща, които могат да завършат с провал за вас. На 5 май е сигурно, че няма да има нищо сигурно. Избягвайте всякакви рискове.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: