Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Клубният футбол отново е на дневен ред: Градско дерби, страхотни мачове и топ коефициенти от efbet
Автор: Екип Varna24.bg 14:42 / 15.09.2023Коментари (0)769
©
След паузата за мачове на националните отбори, клубният футбол се завръща с прекрасен уикенд, изпълнен с възлови двубои и едно много специално дерби в Италия. В същото време, разбира се, се подновява и битката в efbet Лига, като генералният спонсор на елитния български футбол е подготвил редица събития с 0% Марж, както и топ коефициенти и бонуси за своите потребители.

Ранно супердерби в Серия А

Съботният ден е белязан от мегадербито на Милано - Интер срещу Милан, като и двата отбора започнаха кампанията силно и са със серия от 3 победи, демонстрирайки че през този сезон няма да позволят на Наполи да се откъсне напред и безпроблемно да защити титлата си.

Дербито на Милано е в събота от 19:00 часа, като за фаворит в мача е считан символичният домакин Интер с висок коефициент от efbet - 2.20. Триумф за Милан на "Джузепе Меаца" е оценен на 3.45, а според анализаторите на компанията равенството е с най-нисък шанс за осъществяване - 3.60.

Най-много везните накланя формата в съперничеството между двата тима, като Интер е в серия от 4 поредни победи срещу Милан, и то без да допусне гол и в 4-те двубоя!

Съботната програма в Италия обаче се открива от друг също толкова интересен дуел - Ювентус срещу Лацио в Торино. "Бианконерите" започнаха сезона по-убедително (2 победи, 1 равенство) спрямо римските "орли" (2 загуби, 1 победа), но в последния кръг Лацио "тресна" Наполи като гост, а пореден скандал избухна в Ювентус заради положителна допинг проба на звездата Пол Погба.

Въпреки сътресенията, Ювентус е фаворит с коефициент 1.96 от efbet, докато ставката за Лацио е 4.30. Равенството е оценено на 3.60. В последните 5 мача "Старата Госпожа" има предимство, печелейки 3 двубоя срещу 1 в полза на Лацио.

Интересни мачове "дебнат" и в Англия и Испания

Безспорно един от най-интересните мачове в съботния ден е този между Манчестър Юнайтед и Брайтън. "Чайките" отново очароват със силен и доминиращ футбол, а мачовете им са изпълнени с голове и положения. "Червените дяволи" пък очевидно са в поредния си спад, записвайки вече 2 поражения след само 4 кръга. Въпреки това, Юнайтед е лек фаворит в срещата - 2.25 коефициент за триумф на домакините на "Олд Трафорд" срещу 3.05 в полза на момчетата на Роберто де Зерби.

В Испания пък Реал Мадрид ще играе за пръв път през сезона на напълно реновирания "Сантиаго Бернабеу", но тестът ще е ужасно труден - Реал Сосиедад. "Ла Реал" винаги е бил неудобен за "кралете" опонент, като през 2020 преди пандемията удари Зинедин Зидан и компания с 3:4 в зрелищен двубой. В последната среща между двата тима през май Сосиедад спечели изключително лесно с 2:0 у дома. Водени от новата си звезда Джуд Белингам, "Лос Галактикос" едва ли ще искат повторение на тези "издънки", и то в деня, в който започва нова славна страница в историята на емблематичния стадион.

Битката е "черешката на тортата" в неделната програма - от 22:00 часа, а логично фаворитът е Реал Мадрид с коефициент 1.69 в efbet.com.

efbet Лига се завръща с бонус и 0% Марж

Разбира се, ще е горещо и в елита на българския футбол, като топ отборите имат тежки битки през следващите 4 дни. Всички срещи от най-високия ни футболен ешелон попадат в "събития с 0% Марж" в efbet, а освен това продължава сезонният бонус "150х50 лв. с efbet Лига", който е с награден фонд от 7 500 лева за всеки кръг в родния елит.

Ето и кои са мачовете през следващите 4 дни:

Петък (15.09)

Арда - Ботев Враца

Черно море - Берое

Събота (16.09)

Славия София - Локомотив София

Лудогорец - Ботев Пловдив

Неделя (17.09)

Етър - Локомотив Пловдив

ЦСКА-София - ЦСКА 1948

Понеделник (18.09)

Хебър - Пирин

Крумовград - Левски

Хазартът е забавен, когато е отговорен

Единствената функция на игралната индустрия е забавлението. Спортните залози, казино игрите и всички останали игри на късмета са средство за забавление, а не забогатяване.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Конфликт Израел-Газа
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: