Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кога букмейкърите раздават бонуси?
Автор: Екип Varna24.bg 17:57 / 25.05.2021Коментари (0)1135
©
Ще открием, че откакто букмейкърите се пренесоха в онлайн пространството, иновациите започнаха да идват една след друга. Все по-често можем да откриваме нови функции и възможности за забавление. Такъв пример могат да бъдат тези Winbet бонуси и промоции и именно те винаги са в полезрението на почитателите. Защо? Ще открием, че в последните години клиентите на тази индустрия не просто се профилираха, но започнаха да четат общите условия, да разглеждат какво точно получават и как точно да го използват.

По-важният въпрос е: кога точно получаваме такива бонуси? Нека проследим целия процес в следващите редове. На първо място ще открием, че имаме така наречените стартови бонуси. Те се наричат така, защото пристигат при правенето на регистрация и първия и втория депозит. Разбира се, като нови клиенти, букмейкърите ще се постараят да предложат възможно най-добрите условия за игра. И точно по тази причина получаваме така наречените бонуси. Тяхната идея е да позволят на клиентите да играят с предоставените средства от самия букмейкър.

Точно това са самите бонуси – средства за безплатна игра, но забележите, печалбите от тях са напълно свободни за изтегляне и управление по усмотрение на самия клиент. След като уточнихме, че клиентът има два стартови бонуса, какво друго се предлага в платформата и кога пак ще има тази възможност за забавление? Веднага отговаряме, всеки букмейкър има цяла бонус програма, като към нея добавя и така наречените лоялни програми.

Впрочем всеки един бонус е съобразен със спортните събития, които предстоят, но също така операторите предоставят такива промоции и на база активност – седмична или месечна. Ще открием, че например посоченият бранд ни предоставя така наречените Bonus Box предложения. В тях се предоставят средства за игра, безплатни игри, безплатни залози и още много други, които са ориентирани изцяло към портфолиото на бранда.

Това не е всичко, защото ще открием бонуси за месеца на финалите, където спортните запалянковци могат да получат специални промоции за някои от най-важните спортни събития. Това е повече от перфектна новина, особено след като така или иначе точно тези дербита печелят вниманието на цялата аудитория, все пак чакаме цял сезон да видим кои ще са отборите, които ще се приберат с трофей у дома и идва точно това време.

Брандът обръща внимание и на някои първенства като Английската Висша лига – един специален турнир, който всяка година привлича вниманието на аудиторията и винаги крие достатъчно изненади, като почитателите на спортни прогнози рядко пропускат приятните пазари.

Не е трудно да забележим, че реномираните оператори винаги имат достатъчно промоции, с които да привличат вниманието на нови клиенти и да задържат старите, все пак говорим за индустрия, която е пряко зависима от своите клиенти и основната мисия е винаги да се създаде лоялна потребителска група, с която самият екип да е мотивиран да предоставя нови промоции и всякакви други необходими опции в това отношение.

Бонусите не са абсолютно всичко в една платформа, но истината е, че винаги са първото,  което се гледа в портфолиото на всеки бранд. Колкото по-високи са, колкото по-добри условия имат, защото всяка една промоция идва с условия и време за превъртането на самите средства, толкова по-големи са шансовете и на букмейкърите да се радват на аудиторията и точно това дава достатъчно шансове на всеки един почитател да се включи в големите забавления.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (418) 14%
Добре, но можеше и по-добре (398) 13%
Не се справи (581) 19%
Пълна трагедия (1619) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: