Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кой е фаворитът на букмейкърите за Шампионска Лига
Автор: Екип Varna24.bg 17:19 / 17.02.2021Коментари (0)2034
©
Шампионска лига става все по-интересна за феновете и това се случва с бавното и забележимо отстъпване на футболните хегемони през последните няколко години. Ливърпул прекъсна състезателната серия на Реал Мадрид през 2019 г. и следващата година Байерн Мюнхен показа, че е прекарал времето си в създаването на истински и добре работещ отбор. Още е рано да се спрем на финалистите, които тази година ще играят в Истанбул. Анализаторите също следят с интерес развоя на събитията и вече могат да предложат интересни прогнози за настоящия сезон. Феновете също го следят с интерес, а към този момент трофеят не принадлежи на никого.

Противоречията също не са малко и дори и в този момент има достатъчно анализатори, които смятат, че немския Байерн Мюнхен ще повтори своя успех. Ханс-Дитер Флик най-вероятно помни и 3-те последователни години от 1974-1976, в които баварците направиха история. Единствената пречка за този потенциален успех е и фактът, че има твърде много тимове, които не са особено съгласни и ще се постараят да спрат миналогодишните шампиони, при това много преди самия финал. Кои са другите фаворити в това състезание?

Вторият фаворит е Манчестър Сити, отборът под ръководството на Пеп Гуардьола, се радва на положителни оценки от анализаторите, но по-важното е, че тази година е на път да сбъдне още една сериозна мечта, да спечели именно този трофей с помощта на гражданите. Перфектната игра, правилните инвестиции и стратегията му, се забелязват от всеки и може би точно това е и причината Манчестър Сити да се превърне във втория специален фаворит. Ще забележим, че родният букмейкър efbetbg също обръща специално внимание на потенциалните шампиони, а в секцията на дългосрочните залози ще открием и точно тези отбори като фаворити. Интересното е, кои са другите?

След като Юрген Клоп позволи по-смелите мечти на Анфийлд, все по-често ще виждаме Ливърпул като фаворит за всички потенциални трофеи. Успехът им във Висшата лига, както и трофеят от Шампионска лига от 2019 г. срещу Тотнъм се смята за достатъчно добра основа, позволяващи на анализаторите да поставят този отбор като претендент. Миналогодишният сребърен медалист ПСЖ продължава да стои в четворката, а топлите слова по адрес на парижани, придружени с хвалебствия към Почетино ще подредят Неймар и компания на 4-то място в класирането. Кардиналните промени са добро начало, но не винаги те дават и шансовете за победа. Закупуването на Кристиано Роналдо, отбелязването на още един финансов рекорд в кариерата на португалеца не е достатъчно, за да се позиционира "Старата госпожа" напред в класирането и да се дават сериозни шансове.

Носителят на множество футболни награди, все още не намира правилната формула и разбра по трудния начин, че Ювентус не е Реал Мадрид. Точно по тази причина го поставят на 5-то място в класирането. Що се отнася до испанските грандове, Реал Мадрид се намират на шесто място, макар и Зидан да не е толкова голям оптимист, Диего Симеоне го следва по петите, а Барселона отстъпва още една позиция пред Челси. Какви ще са резултатите, предстои да разберем, едно е сигурно - статистиката и експертите нямат последната дума, тя остава винаги за играчите, които скоро ще възобновят игра.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Първа лига сезон 2023/24
Катастрофи в България
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: