Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои обувки да сложим за официално събитие?
Автор: Екип Varna24.bg 15:32 / 28.09.2021Коментари (0)1240
©
Наближава следващото официално събитие? Повечето такива ни изпълват с несигурност относно какво облекло да сложим и какви обувки да обуем. Имаме огромен избор, който ни дава стотици възможности, но също и ни обърква. Как да направим правилния избор? Кои обувки да сложим? Ето какво трябва да знаем.

Какъв е дрескодът на официалните събития?

В повечето случаи на официалните събития се носят смокинги или вечерни якета. Можете да носите различни цветове и текстури. Важно е да обърнете специално внимание на качеството на дрехите и обувките, заедно с това колко добре ви пасват. Целта е да изглеждате чисти, модерни и семпло елегантни. Като долен слой трябва да имате формална риза, която да е изчистена. Обикновено са нужни също папийонка или вратовръзка.

А какво ще кажем за обувките?

Традиционните кожени официални обувки винаги са най-добрият избор. Те са вечна класика, която придава стил и елегантен завършек на всяко облекло и визия. Можете да изберете патентованите обувки тип оксфорд или малко по-тесни окръглени обувки. Не носете обувки с отворени пръсти, тенис обувки, спортни обувки.

За семинари и конференции изберете удобни кожени обувки. За събития навън можете да обуете полуофициални обувки, включително и ботуши до нивото на глезена. Ако обаче ви трябват обувки за интервю, най-добре е да заложите на бизнес официална визия. Изберете кафяви или черни алпийки. Такива можете да откриете както във физическите магазини на ССС, така и в техния онлайн магазин.

Кои официални обувки са подходящи за жени?

Когато става въпрос за дамски обувки, можете да се позабавлявате с избора си, но все пак трябва да заложите на класическия шик. Можете да носите най-високите токчета, които имате в гардероба си, но, естествено, трябва да са ви удобни и да осигуряват добра подкрепа на краката ви, защото комфортът е от огромно значение за вечерните събития, които ще прекарате на крак. Не залагайте на нетрадиционните цветове. Избягвайте и секси лентите, които се увиват около глезените. Заложете на обувките, които най-добре акцен
©
тират вашето облекло.

За семинари и конференции можете да обуете ниски токчета или затворени обувки. Ако събитието ще се проведе навън, можете да обуете маратонки, равни обувки или боти. Но ако желаете, все пак можете да сложите и високи токчета с умерена височина на тока. В случай, че ще отивате на интервю, можете да изберете кафяви кожени обувки или такива с сив, син или червен цвят.

Какво да изберем?

Обсъдихме доста видове официални обувки, всички от които можете да намерите в широката продуктова гама на ССС. Там ще откриете по нещо за всеки повод, за всеки тоалет, за всяка ситуация. Изберете своите нови обувки съгласно това какво точно представлява събитието, доколко официално е и какъв ще е тоалетът ви. Така ще успеете да постигнете завършена визия, която ще презентира елегантност и шик. Уверете се, че обувките са ви удобни, за да не се сдобиете с неприятни рани от носене на дискомфортни обувки с часове. Също, избягвайте ежедневните и спортните обувки, защото те не са подходящи за официални събития, а и няма да стоят добре с тоалета, който сте си избрали по този повод.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: