Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са фаворитите за финала на Евровизия
Автор: Екип Varna24.bg 17:37 / 21.05.2021Коментари (0)1265
©
Наближава времето за един малко по-различен музикален формат, в който все повече хора ще насочат вниманието си към изкуството и лириките. Не е тайна за никого, че Евровизия е създадена, за да покаже настроението на Европа, да прокара нова и по-красива висша идея в началото на летния сезон. Интересът не е спечелен само за меломаните, онлайн букмейкърът Bwin предлага на почитателите на малко развлекателните залози да се включат в състезанието и дори да направят своя прогноза за победител във въпросния музикален формат.

Ще открием, че самият музикален формат се провежда на няколко тура, като в самото начало ще открием, че всяка една страна има представител. Как обаче се прави прогноза на формат, който не е спорт, все пак има разлики? Редно е да обърнем внимание на коефициентите и да се запознаем по-обстойно с прогнозите на букмейкъра, защото те много често са и много точни.

Кои обаче са фаворитите? В първи тур ще открием, че в челната тройка присъстват страни като Малта, Кипър и Украйна, а ако си спомняме малко по-подробно предишните формати, трите страни срещнаха доста сериозна опозиция, при това с песни, които до края на формата не просто изненадаха публиката. Последният път, когато Кипър се нареди на второ място, Израел с песента "Toy" успя не просто изненада света, но и мнозина останаха с горчив вкус от самото представяне.

Интригите не спират, впрочем най-вероятно и мнозина си спомнят Джамала, която със своята "1942“ направи един доста особен конфликт с Русия и малко след това страната спря да участва в турнира, поне за известно време. Тази година забелязваме, че е в челната тройка, следователно можем да очакваме още изненади.

Интересът обаче е най-вероятно подготвен за следващата вечер, когато музикалният формат ще ни представи и участието на България. Едва ли има човек, който да не стиска палците на родната изпълнителка, но нека не забравяме и още една подробност, мнението на операторите. Ако до този момент или поне известно време Виктория се смяташе за абсолютен фаворит, то в момента е на второ място и изостава от Исландия само с 0.25 стотни, а това, както се досещаме е минимална разлика, която може да обърне везните в наша посока. Какви точно са шансовете?

Със сигурност, нейният тур ще премине без никакви усилия, но остава да разберем дали имаме достатъчен ресурс да се справим с Малта, като страната на този  момент се радва на най-добър коефициент спрямо всички останали участници.

Състезанието предстои тепърва и ще трябва да видим какво са подготвили всички изпълнители. Трябва да запомним, че тук много значение има и изпълнението, хореографията и подготвената история, която ще се разкаже в рамките на няколко минути. Има и още нещо, което трябва да подчертаем, често някои изпълнители преиграват и всичко това се наказва от публиката с негативен вот, тоест никой не гласува за тях. Тайната на този турнир идва с факта, че тук естественото изпълнение не просто остава в съзнанието на аудиторията, но и дълго време след това е търсено от самите клиенти.

Ако тази година никой не се е постарал да използва формата, за да прокарва своята идеология, може би ще имаме шанс да видим музиката, но всичко предстои да се разбере много скоро.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бум на коклюш в България
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (395) 13%
Не се справи (578) 19%
Пълна трагедия (1614) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: