Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои спортни първенства са с топ коефициенти в Betway
Автор: Екип на Varna24.bg 11:00 / 02.04.2022Коментари (0)761
©
Всеки един почитател на спортни прогнози е запознат с идеята на коефициентите и тяхното значение. Ето защо и те са водещи в Betway sport секцията, но нека им обърнем малко повече внимание. Един коефициент предоставя прогнозата на даден букмейкър за шансовете едно събитие да се случи или да не се случи. Най-често пазарите, които притежават ниски коефициенти, според букмейкъра, са именно събитията, които имат шанс да се случат. Колкото по-висок е даден коефициент, толкова по-малък шанс поставя букмейкъра.

Тук обаче не можем да пропуснем и още една подробност. В някои отношения ще открием, че това правило не важи, особено след като букмейкърът предлага така наречените топ оферти в своята секция за спорт, но там ставките са с изкуствено завишен коефициент. Какво значи това – можем да кажем, че това са спортни събития, които ни предлагат висок коефициент, но не и гаранция за успех. Това означава, че можем да открием и по-добри коефициенти, но не и гарантирани печалби.

Секцията може да ни изненада с особено разнообразие и ще забележим, че екипът обръща много внимание на редица спортни дисциплини. Разбира се, тук ще открием, че европейският футбол е на особена почит, а това означава, че можем да открием спокойно и родния футбол като наличен в тази секция. Няма как да не се изненадаме и от факта, че все повече клиенти започнаха да обръщат внимание на други дисциплини като електронните спортове. Като една модерна дисциплина, предлаганите e-sports станаха доста популярни и забавни за гледане.

Ако обърнем внимание на тази секция в различни времеви интервали, спокойно можем да забележим, че брандът се стреми да разнообразява и да избира интересните дербита. Получаваме достъп до някои много впечатляващи и интересни предложения, които включват баскетбол, волейбол, понякога ще открием и предложения като бойни спортове и други.

Тук трябва да обърнем внимание и на факта, че този оператор предлага спорт от почти цял свят, затова в някои моменти ще откриете дербита от Бразилия, дори мачове от полу-професионалните първенства в Испания. Разнообразието е налично, но какви са основните идеи в тази посока и какво можем да открием?

Някои пазари могат да бъдат "даден отбор да победи противника си на нула“, друго предложение може да е няколко отбора да спечелят своите срещи, най-често те се провеждат в един ден. Освен това не трябва да забравяме, че тук имаме и залози за футболисти, например Кристиано Роналдо да отбележи гол в дадена среща и дяволите да спечелят мача. Не се допуска промяна на предлаганите пазари, клиентът може да се съгласи с едно предложение или да го откаже, но в никакъв случай не може да го променя.

При малко по-специфичен пазар е очаквано да получим и завишени коефициенти, като това със сигурност не ни изненадва, но пък можем да бъдем сигурни, че в това отношение много от феновете ще намерят своето най-подходящо предложение. Тук също така не можем да пропуснем и още една важна подробност – това не са предложения, които гарантират сигурна печалба.

Отново ще трябва да направите вашите проучвания, да проверите какви са шансовете, да се запознаете с анализите и различните типстъри, които правят изчисленията. Високият коефициент дава шанс, но само толкова. Следователно в тази секция не трябва да се изненадваме, че ставките са високи, те са завишени, но все пак трябва да бъдем разумни и отговорни, когато решим да се забавляваме с предложенията на бранда.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Първа лига сезон 2023/24
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: