Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Компромисът ще реши всички проблеми на една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 08:50 / 10.06.2021Коментари (0)1095
©
Дневен хороскоп за 10.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не е изключено точно днес да стабилизирате финансовото си положение, при това съвсем неочаквано и за вас самите и въпреки ретроградния Меркурий. Заслужили сте го заради добрите резултати от работата ви в последните дни. Находчивостта ви и умението да оценявате реално ставащото на работното място, ще ви позволи да се справите с неочаквана ситуация.  Време е да помислите за почивката си и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс. 

ТЕЛЕЦ

Не пътувайте, ако не е наложително и неотложно, защото Меркурий е ретрограден. Странно но сте и  прекалено разсеяни на работното място. По-добре помолете някой колега да свърши работата ви вместо вас, за да си спестите грешки, последвани от упреци и разправии. Съветът ми е, ако е възможно да отложите част от служебните си задължения. Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот изисква да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е неблагоприятен за общуване, а Меркурий е все още ретрограден. Не предизвиквайте проблеми, създаващи повод за скандал с брачната половинка. Бъдете въздържани в изразяване на емоциите и обмисляйте думите си. На работното място сте разсеяни и никак не ви се работи. По-добре отхвърлете за два часа най-важните си задачи и се приберете у дома. Вечерта разрешете семеен проблем. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтична среща. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

РАК

Днес сте нервни и страдате от безсъние, което блокира мисловните ви процеси. Причината е в нежеланието ви да видите собствените си грешки и да оправдаете хората от обкръжението си, особено при ретроградното движение на Меркурий. Възможни са финансови загуби, които ако ги допуснете, ще се отразят на бизнеса ви и на професионалните ви планове. В отношенията с любимите ви хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Не изневерявайте!  Семейните ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти. 

ЛЪВ

Ще ви направят неочаквано предложение за нова работа, но преценете добре дали си заслужава да дадете положителен отговор след като Меркурий е ретрограден. Приемете допълнителна работа, само ако прецените, че няма да ви натовари и с която ще се заемете на следващия ден.  Вечерта си останете у дома и си почивайте, за да не си навредите. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

ДЕВА

Съществува възможност за подобряване на вашето материално състояние, но с разум заради продължаващото ретроградно движение на Меркурий. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви или с ваши познати. Бъдете търпеливи и сдържани, ако се опитват да ви използват. Колегите ви са готови да се включат в предложените от вас задачи, ако не сте прекалено критични към тях. Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Ако трябва, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия. Те ще стабилизират отношенията ви. 

ВЕЗНИ

Днес сте особено несговорчиви и общувате трудно с всички, защото сте склонни или да мълчите или да обиждате, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Ако решите да пътувате, осъществете намеренията си следобед. Не разчитайте на късмета си. Ако се налага да сте активни и отговорни на работното си място, бъдете търпеливи и си наложете спокойствие. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

СКОРПИОН

Въпреки изкушението да работите активно и да притеснявате колегите си, е добре да си наложете спокойствие. На работното място се постарайте да отхвърлите неотложните задължения, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Ако сте на ръководен пост имате възможност да обмислите за изявилите се ваши подчинени повишение на заплатата за  след края на лятото. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате  и сами. Не очаквайте любимите ви хора да правят непрекъснати компромиси. Сексуалните удоволствия не трябва да са насила изпросени, ако интимният ви партньор не изпитва желание за тях. 

СТРЕЛЕЦ

Излишна мнителност и на моменти прекалена доверчивост са причина за недоразумения в личният ви живот. Деловите срещи са неуспешни заради изискванията на ретроградния Меркурий. Откажете се от разговорите, ако са свързани с бъдещи съвместни проекти.  По-добре премълчавайте, ако не сте уверени в коректността на деловите си партньори. Може да получите чакано любовно признание, което е гаранция за успех в личния живот. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени. 

КОЗИРОГ

Имате възможност да осъществите идеи си и да разрешите проблемите си, ако сте готови на компромиси, за да получите подкрепата на ретроградния Меркурий. Ще постигнете успех в личния живот. Стига да поискате, ще завършите задачите си на работното място. Не провеждайте разговори, свързани със заеми. Не се съгласявайте да финансирате нечий проект. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимната половинка и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили. 

ВОДОЛЕЙ

На работното място докажете на всички, че сте способни да постигнете целта си и да завършите започнатите задачи преди посочения срок. Ще впечатлите колегите си и ръководството с вашите умения. Не спорете, ако имат по-различно мнение от вашето, за да не се окажете без подкрепа, особено при все още ретроградния Меркурий. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата си, днес го сторете, за да изживеете незабравими интимни мигове в леглото. 

РИБИ

Отношенията с колегите ви са хармонични въпреки ретроградния Меркурий. Съхранете ги, ако искате да сте сигурни в подкрепата им при осъществяване на споделените с тях професионални планове. От вас зависи дали ще ги спечелите. Не се престаравайте в желанието си да покажете какви добри професионалисти сте, за да не засегнете някой от подчинените и деловите си партньори. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани след време от нежелана бременност.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: