Концерт Mini Yoga Jam във Варна тази вечер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:59 / 29.09.2010
727
Концерт  Mini Yoga Jam ще се проведе  днес, от 19.00 часа в Градска художествена галерия, съобщиха организаторите за Varna24.bg. Mini Yoga Jam е предварителен концерт подготвящ широката аудитория за предстоящия концерт Yoga Jam, който ще се проведе за първи път във Варна.

Концертите Yoga Jam са културни, некомерсиални събития организирани от доброволци в подкрепа на духа на интер-културната хармония, толерантност и насърчават към здравословен и същевременно модерен, забавен и динамичен начин на живот. Събитието е инициирано от повече от 30 млади лидери от 11 различни страни като част от международната програма за обучение на лидери YES! - We Can. Тези концерти започват турнето по случай отпразнуването на 30 години служба на обществото на Международна Фондация ‘Изкуството да Живееш". Кулминацията на тези събития ще е в Берлин през Юли 2011г.

Фестивали със свободен вход Yoga Jam навсякъде в Европа, като вдъхновение за новото поколение. Създавайки нови начини да превърнем живота си в празненство, преживявайки различен вид купони, предлагайки на младежите една нова гледна точка към купона. Целта е създаване на нова концепция в развлечението чрез изцяло нов вид партита носещи осъзнатост и чувство за принадлежност в сърцата на младите хора и усмивка на лицата им.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Актриса, станала известна с ролята си във "Войната на буквите", ч...
Дебора, която беше нарязана с макетно ножче, не крие раните си, п...
Певицата Дебора за скандалния си арест: Даже не мога да повярвам,...
Сигнал до СЕМ: Явна дискриминация и откровено сексистко отношение...
Ясновидец каза точната дата, на която може да започне Третата све...
На 68 години почина легендарен български спортист


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).