Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кралските готвачи замесиха любимия коледен пудинг на Елизабет Втора
Автор: Екип Varna24.bg 16:29 / 22.11.2021Коментари (0)742
© bTV
Кралските готвачи в Бъкингам забъркаха коледния пудинг. Това е един от любимите десерти на кралица Елизабет Втора. Той се приготвя всяка година в един и същи ден - неделята, преди да започне тържественото отброяване на дните до Коледа. 

Сред продуктите за приготвянето му има стафиди, касис, кафява захар, бира и бренди, предават от bTV.

В приготвянето му обикновено се включват членове на кралското семейство. През 2019 г. принц Джордж  замеси тестото заедно с баща си, принц Чарлз и кралицата.  

Традиционният сладкиш е една от 8-те коледни традиции, които неизменно се спазват в двореца. Заедно с принц Филип, кралицата всяка година изпращаше по 750 коледни поздравителни картички.



Още по темата: общо новини по темата: 143
13.12.2023 »
30.12.2022 »
24.12.2022 »
23.12.2022 »
26.01.2022 »
13.01.2022 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: