Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Красавиците от BOND със специално любовно послание за българските си фенове
Автор: Екип Varna24.bg 12:59 / 12.02.2019Коментари (0)2094
©
Трогателно романтично видео послание, записано специално за всичките си български фенове по случай наближаващия 14 февруари, изпратиха очарователните Еос Чатър и Гай-И Уестерхоф от феноменалните BOND, които ще представят най-доброто от творчеството си на 26 март в зала 1 на НДК – София и на 27 март в комплекс СИ’ЛА в Пловдив.

"Ние сме BOND и искаме да ви пожелаем един наистина специален Свети Валентин, изпълнен с много любов! И още, пригответе се за един незабравим спектакъл, който ще изпълним в София на 26 и в Пловдив на 27 март! Обичаме ви!“, споделиха пред обектива световнопризнатите кросоувър музикантки, които, заедно с останалите членове на най-известния и успешен струнен квартет в света, избраха именно България, за да отпразнуват своя 20-годишен юбилей на сцената. 

BOND, смятани за пионери на кросоувър течението и най-известните негови представители, имат изключително натоварена програма – освен че репетират активно за грандиозния юбилеен спектакъл у нас, те се готвят и за едно от най-мащабните събития не само във Великобритания, а и в света, посветено на правата на жените глобално – ежегодният March 4 women, който ще се проведе на 3-ти март в Лондон. От всички популярни дамски формации на Острова, именно BOND са избрани за посланици на събитието, което тази година се фокусира върху темата за насилието над жени на работното място и у дома. 

"March 4 women" е изключително важно събитие за нас и има много специално място в сърцата ни. Бидейки част от BOND ние сме привилегировани – изразяваме се по начина, по който най-много обичаме – чрез своята музика и сме свободни. Не трябва обаче да забравяме всички онези жени, чиято свобода бива застрашена заради насилие – било то на работното място или у дома“, споделиха музикантките, превърнали се в мултиплатинени заради рекордните продажби в световен мащаб, които са реализирали за бляскавата си 20-годишна кариера. 

Билети за концертите на BOND в София на 26 март и в Пловдив на 27 март вече могат да се открият в мрежата на Ивентим – България в цялата страна и онлайн, както и в Билетна каса НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.




Още по темата: общо новини по темата: 1
14.02.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: