Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Красива пловдивчанка стегна куфарите в преследване на американската мечта
Автор: Екип Varna24.bg 09:00 / 04.11.2018Коментари (0)2175
©
Цветелина Йорданова от Пловдив става известна като българската Анджелина Джоли по време на моден конкурс в родния й град през 2017 година. Тогава тя се качва на подиума "Мис Пловдив“ и стига до второто място.

Това й дава право да участва в голямото състезание "Мис България“, а малко по-късно красивата българка стяга багажа си в преследване на американската мечта, пише bg-voice.com. 

Цвети приема с усмивка сравнението с холивудската красавица. "И двете сме зодия Близнаци, и двете сме един ръст – 170 см, артистични натури сме“, допълва приликите тя, но добавя: "Само по богатство не си приличаме.“ Цвети потегля към Америка като студентка. "Следвах бизнес администрация в Пловдив и се записах на студентска бригада в САЩ“, разказва тя за началото.

Работила в ресторант в Сиатъл – първо била хостеса, а след изкаран курс станала сервитьорка. "След два месеца разбрах, че това не е за мен. Бях заминала с една приятелка, тя се прибра, но аз казах, че неслучайно съм пропътувала целия свят и оставам“, спомня си сега Цвети. След престоя си в Сиатъл решила, че има още много какво да види в Америка. Събрала си отново багажа и отишла в Лос Анджелис. Там красивата българка пробвала шанса си в Холивуд, но не като актриса, а като модел в различни модни агенции.

"Там дори като караш с колата си по малка уличка или голям булевард, виждаш страхотно дълга върволица от момичета, коя от коя по-красиви, мечтаещи, надяващи се…“, спомня си Цвети и допълва: "Аз просто ги гледах и си казах, че трябва да се насоча към нещо по-сериозно.“ Разбира се, американската мечта не е умряла в Холивуд. "Тя не е свързана само с актьорство или мода“, категорична е красавицата. И все пак в този момент Цвети решава да се върне в България.

Но както става по филмите, тя има няколко дни до полета за родината и решава да ги използва, като види Лас Вегас. "Имах познати там, те ме убедиха да не се отказвам. И започнах пак с кастингите, с това, което мога да правя“, разказва красивата пловдивчанка. От втория опит нещата се получили по-лесно. Цвети се записва на курс в модна агенция и започва работа в едни от най-известните казина и дискотеки в света. "Там гости са най-известните диджеи и изпълнители“, разказва тя. Сред тях са приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер, Бруно Марс и други. "Никол е земно момиче, много красива и на живо“, споделя впечатленията си Цвети.

Освен че работи в казината българката пробва и късмета си в тях. И да, щастието й се усмихва. Цвети печели 10 000 долара! Дойдоха ми точно навреме“, спомня си тя. С неочаквания подарък от Лас Вегас Цвети кани родителите си на гости в Америка и всички заедно предприемат страхотно пътешествие.

Днес българската Анджелина Джоли вече не танцува в дискотеките и казината, а се занимава с изложения. Пътува в цяла Америка и представя висококачествена козметика. "Парите в танците бяха добри, но всичко с времето си. А и не се чувствах на място в тази атмосфера, това е нощна работа, която доста изтощава“, обяснява Цвети избора си. Тя почувствала, че е готова за ново начало.

С новата си работа вече е обиколила доста щати, видяла е много красиви места и се е запознала с интересни хора. А иначе българската Анджелина Джоли иска да прилича на истинската и по още нещо – да има свой дом и голямо семейство като нейното. "Надявам се, че тези неща ще ми се случат в близко бъдеще“, завършва Цвети.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: