Кремена Халваджиян на косъм да зареже всичко

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:48 / 03.03.2024
1591
Кремена Хлаваджиян оплю България в просторно интервю пред Мариян Станков - Мон Дьо. Същата България, благодарение на която с мъжа й Маги са милионери. На дизайнерката й било дошло до гуша от това да чете всевъзможни писания за себе си и за семейството си. Затова и била на косъм да зареже всичко в България и да замине с мъжа си за Италия, където се чувствали чудесно.

"Няма да спра да ходя в Италия, а дали ще си тръгнем от тук, понятието вече не е както преди. Много ми се щеше да излезе, че оставяме бизнеса тук, защото толкова бях побесняла наскоро, то не са един и два случая. И бях казала на Маги, че сядам да пиша пост, че си тръгваме и няма да я гледаме тази простотия“, каза в интервю за Нова телевизия Кремена.

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян не спря да се оплаква от родината си, хората тук, съгражданите си и как нивото е толкова ниско. "Аз съм малък човек и карам големи коли. Много ми е трудно да си взема билетчето от паркингите на моловете, особено като карам и електрическа кола. В този момент говорих и по телефона, цялото това нещо е забавило човека зад мен, който започна да ми крещи: "Аре ма, овцо, докога ще те чакам". Това възмутило дизайнерката, който не иска да живее сред такива хора, но гледа нещата само от собствената си камбанария.

Голяма част от задръстванията в София са именно от такива като нея, които нарушават правилника за движение по пътищата, говорят си по телефоните, правят забранени маневри и не знаят защо са зад волана на автомобила. Шофьорската седалка не е времето за чатене по телефона, за водене на разговори, селфита и други странични занимания, пише "Уикенд".

"Госпожата не може да чака да се променят хората, но някой е длъжен нея да я чака на колонката в мола да си говори по телефона, което е забранено при шофиране. Не й харесва да живее в България, но и харесва да си развива бизнеса тук. Точно зари такива като нея България няма да се промени" – коментират в социалните мрежи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5560):
19.05.2024 Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен откъм премиерни филми на големия екран
19.05.2024 Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момента 
19.05.2024 Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите филми
19.05.2024 Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кариерата ми
19.05.2024 Крал Чарлз III уважи световноизвестния ни цигулар Васко Василев, двамата разговаряха в Лондон
19.05.2024 Елена от "Игри на волята" преживя ужасяващ инцидент: Възстановяването ѝ се определя като чудо
Още новини от Любопитни новини:
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або
Ето кой грабна приза "Най-добър остров в Европа"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).