Кремена с нов пост за провинциалистите: Какво да направя, че не съм родена в "Сторгозия", а в София?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (79)
17:03 / 08.05.2018
9936
Публикацията на Кремена Халваджиян предизвика вълна от коментари, на които малко по-късно тя отговори с друг пост в социалната мрежа Фейсбук:

Леле, що народ е разпознал себе си в поста ми за боклуците?! Чудесен повод да прочистя страницата си. То стана чудо - стигна се до политика, до предавания, до сладкарския род на мъжа ми... Ма не е истина просто!!!! Чак от телевизия ми звъняха за интервю! Когато напиша обаче на какъв хубав концерт съм била-отзвук никакъв. Днес две коли минаха на червено пред мен, много се извинявам - бяха с НЕсофийска регистрация, но предполагам аз съм виновна, че изобщо си позволявам да ги забележа, след като имам неблагоразумието да съм софиянка!!!!

Както се сещате имам стотици приятели от провинцията, които са невероятно стойностни хора и които много обичам. И които разбраха за КОЙ проблем става дума, защото точно описах за КОИ провинциалисти говоря. И понеже се разбра по диалекта им, ако искате и за това ще се извиня - че изобщо го чух!? Даже другия път ще ангажирам софиянци да си хвърлят боклука, за да се чувствате по-добре! Аз ли се излагам с поста си, или вие с цялата малоумна дискусия, с която очевидно защитавате правото на всеки Провинциалист да бъде простак и да хвърля боклука си навсякъде само защото можел да избира къде да живее!

Аз пък, бидейки част от 5 поколения родени в от този квартал (за незапознатите, квартала се зове "Докторски паметник"), мога да твърдя, че нито един човек от родените тук, не стана простак. Случайност, нали?!?! И мисля да си го пазя тоя моя квартал! И няма да се извинявам за това! Ако бях родена в Сторгозия, щях да си пазя Сторгозия, ама какво да правя - малшанс! Така че, пазете и възпитавайте децата. Спрете да хвърляте боклука си в чужди страници. Утре ще напиша колко е хубаво времето. Дано не стигнете пак до политика.

Виж коментарите (79)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).