Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Криско се отказва от кариерата заради жена си?
Автор: Екип Varna24.bg 10:05 / 13.05.2024Коментари (0)1596
©
Критиан Талев – Криско е напът да се пенсионира. Рапърът е обявил само 6 участия до края на лятото и е намалил работата до минимум. Според запознати изпълнителят искал да се посвети на семейството си и да спре с нощния живот. Преди време отношенията с жена му Цветелина Петрова преминали през сериозно сътресение и той не искал повече да рискува личния си живот.

Цвети и Криско бяха в обтегнати отношения месеци наред, дори се появиха слухове, че са разделени. Рапърът и чаровната брюнетка са заедно от години и имат 2 деца – дъщеря Амая и син Даниел. Те спазват дискретност по отношения на наследниците си и не ги показват в социалната мрежа. 

"Когато пораснат, нека да се показват, ако искат. Сега са още малки и предпочитаме да ги опазим", коментирал е габровецът. Появявали са се само броени фотоси на момиченцето, но не и на момчето.

Неотдавна рапърът и жена му бяха пред раздяла, но после съумяха да компромис заради децата. Хора от обкръжението на Талев твърдят, че той се е изпокарал по-сериозно с бившата стюардеса след появата на бебето Даниел. Младата майка била крайно изнервена покрай двете породени деца, а Криско не ѝ оказвал голяма подкрепа, защото или ходел по участия, или имал други занимания за свободното време. Не е ясно дали е бил намесен трети човек във връзката им, но според запознати не се е стигало до изневяра.

Изпълнителят на хита "Шапка ти свалям" неведнъж е разказвал за началото на любовта си с кръшната Цвети. Запознали се на снимките на негов видеоклип. По това време хубавицата се изявявала като танцьорка. Тя работела още и като стюардеса, съвместявайки двете професии. Дори имала планове да се установи в Дубай, но Талев я убедил да не го прави, за да бъдат заедно.

Сега Цвети твърди, че иска да се отдаде на семейството и на двете си деца. Тя няма намерение да се връща на работа, защото мъжът ѝ я издържа благодарение на успешната си музикална кариера.

Преди да се залюби с Цвети, Криско излизаше с плеймейтката Ася Капчикова, която с днешна дата също е майка. Тя има 3 деца. Рапърът не е в добри отношения с бившата си заради многобройните ѝ изневери в миналото и предпочита да не се сеща за нея, пише HotArena.



Още по темата: общо новини по темата: 5638
23.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
предишна страница [ 1/940 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
24 май: Ден на славянската писменост и култура
Борба за влияние в Близкия Изток
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: