Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кристина Ричи: Дъщеря ми не ме познаваше, нямахме връзка
Автор: Екип Varna24.bg 11:56 / 26.03.2024Коментари (0)1268
© People
Кристина Ричи сподели, че отсъствието от дома по време на снимките на Yellowjackets е повлияло на връзката й с дъщеря й Клеопатра, която навърши 2 години през декември.

"Миналата година пътувах напред-назад до Ванкувър за Yellowjackets . Тя не ме познаваше. Нямахме връзка. Така че това беше много разстройващо“, каза тя.

Баща на малкото дете е съпруга й Марк Хамптън . Тя също е майка на син - Фреди от бившия й съпруг Джеймс Хердеген, пише People.

"На децата ми не им харесва, когато пътувам. Когато ме няма, се опитвам да взема сина си със себе си, доколкото мога“, каза тя, като отбеляза, че пътуванията по работа с цялото й семейство могат да бъдат скъпи.

"Ако сте редовен сериал, трябва да плащате за всичко, така че не мога... всеки път, когато се качвам и слизам, не мога да платя за четирима души, четири полета, знаете ли, и стаите от които ще се нуждаете и всичко останало... просто е твърде скъпо да пътувате с всички през цялото време“, каза Ричи.

Майката на две деца добави, че въпреки че балансът между работата и личния живот е "труден“, тя се опитва да го "управлява“ по най-добрия начин.

Кристина Ричи и нейното семейство празнуват Хелоуин. КРИСТИНА РИЧИ/ INSTAGRAM

 Кристина Ричи призовава феновете да "вярват на жертвите“, докато говори за "личен опит“ с мъже, които са били "насилници частно“

"Опитвам се да се връщам толкова често, колкото мога“, каза Ричи. "Мисля, че наистина нещото, което научих, особено със сина ми, е да го смесвам с работата си. Защо той не може да дойде през уикенда на конгрес и да види какво е?“

Въпреки че Ричи каза, че това, че Фреди прави неща като да прави снимки за нея на конгреси, е било "добро“, тя посочи, че прекарването на време с него, когато е бил по-млад, е било различно.

"Има някои неща, като например синът ми никога не е бил обучаван за сън, защото трябваше да се върна на работа, когато той беше на 2 месеца“, каза тя.

Ричи каза, че бившият й съпруг "не би ми помогнал с нищо" и си спомни, че Фреди е спал в едно легло с нея, "само за да спи достатъчно, за да може да работи на следващия ден".

Кристина Ричи като Мисти в сезон 2 на "Жълтите жилетки". КЕЙЛИ ШВЕРМАН/SHOWTIME

Въпреки че Ричи също трябваше да се върне отново на работа, когато Клео беше на 2 месеца, тя отбеляза, че Хамптън направи изживяването "много по-лесно“.

Никога не пропускайте история — регистрирайте се за  безплатния ежедневен бюлетин на PEOPLE,  за да сте в крак с най-доброто от това, което PEOPLE може да предложи, от новини за знаменитости до завладяващи истории, които интересуват хората. 

"Отидох и снимах в сряда в Румъния, когато тя беше на 2 месеца, и Марк правеше всяка една нощ по цяла нощ. Сякаш просто спах и работех на следващия ден и това направи огромна разлика. Този път беше много по-лесно наоколо. Знаеш ли, трябва да имаш добър подкрепящ партньор", каза тя.



Още по темата: общо новини по темата: 5120
27.04.2024 »
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/854 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: