Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Криза в личните отношения при някои зодии днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:56 / 09.09.2021Коментари (0)840
©
Дневен хороскоп за 09.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Заниманията с фотография или друго ваше хоби, в сферата на изкуството ще ви доставят удоволствие. За да се справите със задълженията си на работното място не спорете инатливо с колегите си дори и ако ви правят забележки. Приемете, че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят, но и вие не бива да любопитствате. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на партньора ви. 

ТЕЛЕЦ

Срещите с деловите ви партньори са приятни и полезни, а този ден ще ви зарадва с отлични резултати и постигнати споразумения. На работното място се справяте отлично, особено ако не пропуснете да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ще ви притеснят, но и нямате полза от тях. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение. Не съсипвайте отношенията си с ваши партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви успех и признание, въпреки трудностите на работното място. Вечерта сте поканени на вечеря в роднини и приятели. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора, въпреки че никак не ви се ходи. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно желани. 

РАК

Отхвърлете ежедневните си задължения. Вашата проницателност продължава да учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте успешни разговори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Денят е добър за творческа дейност, ако сте хора на изкуството, защото ви позволява да създадете впечатляващи творби, каквито до сега не сте творили и показвали. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние. Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек. Доволни сте от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан незабравим секс. 

ДЕВА

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня, но от една страна са преодолими, от друга ви позволяват да докажете че умеете да ги надмогвате. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя си. Работата ви спори, независимо от напрежението. Очертават се проблеми в личните ви отношения защото сте излезли с приятелки мили жени. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и ако са сигурни в чувствата си за незабравими интимни мигове. 

ВЕЗНИ

Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

СКОРПИОН

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес, защото може да се окажете предадени и измамени с пари. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас при крайна предпазливост. Не е желателно да пътувате. За вас е най-добре да следвате съвета ми и да проявите гъвкавост в общуването с близките си и с брачния си партньор, скъпи жени. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви със стари делови партньори. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка. Няма как да го убедите, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението му и от сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Искате да отложите служебни задачи, за да пътувате. По-добре е да се откажете, защото ще пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи. Не е изключено точно днес да ви направят предложение за изгодна инвестиция, но бъдете внимателни с решението си. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите с задължения. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвайте. Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас, при това заслужено. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите ако се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

РИБИ

Ще вземете активно участие в дейност, свързана с членството ви в международна организация. Въпреки доброто ви желание да сте полезни,  преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злостни подмятания вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако не се изхвърляте с големи обещания, които няма да изпълните. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: