Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кучето Депутат си намери малка сестричка за Коледа
Автор: Екип Varna24.bg 16:59 / 24.12.2022Коментари (0)758
©
Прочутото куче Депутат си намери малка сестричка за Коледа! Чаровната Фернанда, която посрещна народните представители в новия парламент, вече живее с друго намерено на улицата кученце.

Новото четириного в семейството на стопанина Петър Илиев се казва Ева и също е смесена порода. Малкото пале прилича на джак ръсел и е изключително игриво и обичливо. До този момент то е гледано от роми, които са го оставили на произвола на съдбата. Тогава Петър го намира, но решаваща "дума" за неговото оставане има именно кучето Депутат. Фернанда и Ева бързо се сдушават и стават неразделни, което кара стопанина да осинови и нея. Двете четириноги правят истинска лудница в дома на стопанина си, който преди Фернанда не е имал нито едно собствено куче. Но Петър е категоричен, че няма да изоставя нито една от двете и ще им осигури всичко необходимо за един добър живот.

"Това са моите две прекрасни дъщери", казва с любов стопанинът за питомците си.

Осиновителят вече има и помощник в отглеждането им - отскоро Петър е с чаровна приятелка до себе си. Това ще е първа Коледа на топло за двете чаровни кучета, които досега са мръзнали бездомни по време на празниците.

Кучето Депутат напълно се адаптира към живота си извън улицата. Неговият стопанин го осинови след много перипетии, тъй като "защитници на животните" опитваха да му го отнемат. Загрижените за Фернанда дори подадоха сигнал до Столичната община, тъй като според тях кучето е мъчено от новия си стопанин и живее в неподходящи условия. При проверката си инспекторите обаче не отчитат никакви нередности.

"Животното се отглежда при добри условия", заключват от Столичния инспекторат при проверката и подписват необходимия констативен протокол.

В действителност Фернанда изглежда повече от щастлива при новия си стопанин с куп играчки и лакомства, отскоро спи и на собствено меко легло. За кучето Депутат имаше куп мераклии за осиновители, които още не могат да приемат факта, че то вече ще живее при законния си нов стопанин.

Петър среща кучето, което се прочу пред парламента, в квартала си "Малинова долина" преди два месеца, без изобщо да подозира за славата му. Кучето тръгва заедно с него и двамата се прибират заедно в апартамента на Петър. Харесват се от пръв поглед. След това мъжът официално осиновява животното в общината. Фернанда минава серия от прегледи при ветеринар, обезпаразитена е и получава всички необходими медицински грижи. Сега кучето Депутат вече е напълно здраво и жизнено, а животът на улицата остава далечен спомен.



Още по темата: общо новини по темата: 250
25.12.2023 »
06.12.2023 »
03.12.2023 »
01.12.2023 »
12.11.2023 »
21.09.2023 »
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: