Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Къде в интернет има специални оферти за български футбол
Автор: Екип Varna24.bg 17:52 / 20.05.2021Коментари (0)955
©
Вярвате или не, едно от най-гледаните първенства в родния  ефир е именно българското. Анализаторите често посочват, че именно родният футбол започна да набира скорост и да се радва на нови спонсори, подобряване на самата игра и базата, започнаха да влияят върху самото качество на игра, а с това започнаха да се засилва и зрителският интерес. Още една положителна новина е, че според различните статистики, стойността на родното първенство се е повишило.

Как се стигна до там? На първо място ще видим, че все повече букмейкъри започнаха да спонсорират различните отбори, като не се постараха да инвестират в един отбор, а покровителстват няколко, за да може всички да повишат нивото си и качеството на игра. Не трябва да забравяме, че някои букмейкъри дават и специални преференции за родния футбол. Ще открием, че в момента можем да използваме Bwin бонус кодове за спорт и точно те ще помогнат за правенето на далеч по-смели прогнози, след като същите кодове най-често ни дават и бонуси, под формата на допълнителни средства.

Като глобален бранд, букмейкърът винаги дава по-добри коефициенти за първенствата, в които страни оперира. Говорейки за родния футбол, той често по зрителски интерес се нарежда близо до Шампионска лига, а и ако гледаме обратите в миналия сезон, не е трудно да допуснем какво наистина се случва. Имаше и някои трудни моменти за отборите, но генерално адреналинът не беше никак малко. Ще открием обаче, че операторът има и много други идеи за правенето на футболни прогнози. В портфолиото съществуват и някои много специални промоции, които позволяват на всеки един почитател да се радва на по-добри коефициенти.

В секцията Price Boost ще открием интересни футболни прогнози, които се радват на далеч по-високи коефициенти и точно там можем да открием и някои интересни родни дербита. Там обаче ще открием, че имаме около две прогнози, които автоматично повишат риска, но пък са съобразени със самата среща, тоест ако очакваме да има футболен сблъсък и доста сериозни голови положения, спокойно можем да използваме тази секция.

Другата интересна секция, която се разпределя на дни е така наречената Combi+. Това предложение също печели вниманието на аудиторията, особено след като има много сходно с така наречените акумулаторни или комбинирани залози. Това предложение също се радва на добри коефициенти, но с тази разлика, че самият букмейкър предлага различни селекции за всеки ден, следователно ако искате да намерите някои от най-интересните срещи и да се възползваме от по-добрите условия.

Разбира се, посочените промоции не съдържат само роден футбол, често предложенията са за някои интересни предизвикателства от европейските първенства и турнири, но родните фенове са особено доволни, когато в селекцията попаднат именно срещи на любимите отбори. Най-важното е, че вниманието към спорта винаги е било подчертано и докато днес има едно активно предложение, портфолиото винаги се обновява и ни предоставя възможност винаги да вземем възможно най-доброто от света на спорта. Препоръчваме обаче на всички спортни почитатели, да обръщат внимание на секцията с промоции и също така да гледам часовете, защото приемът на прогнози приключва с началото на първия съдийски сигнал.

Не на последно място ще напомним, че букмейкърът предоставя добрите условия и коефициенти, но играчът е задължен да играе отговорно и разумно, ако това условие се спазва, получаваме възможност да вземем най-доброто от играта.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: