Легендарна наша актриса стана баба за втори път, бебето ще носи нейното име

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
19:55 / 28.03.2023
2750
Легендарната актриса Искра Радева стана баба за втори път и внучката й носи нейното име, научи "Телеграф“.

Дъщеря й Лени стана майка отново, този път на момиченце. "Даже не питах как ще я кръстят, макар че подозирах, че ще е на мен. Най-важното е да е жива и здрава. Не исках да им се меся в избора, но ме трогнаха, като ми казаха“, сподели пред вестника щастливата баба.

Рокли

Малката Искра се е родила на 15 февруари, а на 40-ия ден й организираха тържество, известно като "погача“. Тогава за първи път бебето се показва на женската част от роднините и младото семейство спази всички ритуали, като единствените присъстващи мъже са били таткото Любо и баткото Криси. "Много хубаво тържество стана, весела компания събрахме от техни и мои приятели. Исето обаче проспа всичко през цялото време, само веднъж се събуди да хапне и пак заспа. И тя, и майка й бяха облечени в красиви лилави рокли“, разказа Искра.

Ген

Мама Лени е била в топформа, сякаш не е раждала. "И тя като мен - и аз като я родих, на 20-ия ден си закопчавах полите, а на 30-ия ден водих със Стефан Данаилов новогодишна програма. Не напълня много, само на коремче, макар че си имаше хубав апетит, но явно си е ген“, обясни Радева. Тя намира време за гледането на внучето и са изкарали цели 5 дни, докато младата родилка е била командировка. "Почна вече да ме върти на пръста си - като е в леглото, започва да реве, като я взема на ръце - спира. Може да стане актриса. А като се прибрахме от родилното, Криси се беше надвесил над леглото й и й говори: "Аз съм твоят брат, чуваш ли ме“. Не смее да я гушне, но му говорим, че трябва да я пази и защитава“, разказа още актрисата.

Започва нова пиеса

През пролетта Искра Радева и нейният театър "Искри и сезони“ започват работа по нова постановка. "Харесала съм една много хубава пиеса, съвсем скоро събирам екипа и започваме репетиции“, сподели актрисата и продуцент. Днес тя ще играе в хитовата постановка "Женско царство“ заедно с колегите си Мария Статулова, Елена Кънева, Теодор Елмазов, Веселин Цанев в Медковец. "Ще гостуваме там за трети път. Много е хубаво, когато кметовете на малките населени места имат отношение към културата. Хората там нямат възможност да идват до София, за да гледат различни постановки, затова се радвам, че ни канят и това се превръща в традиция“, сподели още Радева.

Виж коментарите (3)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).