Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Легендите от Helloween обявиха нова дата за концерта си в България
Автор: Екип Varna24.bg 20:30 / 19.03.2021Коментари (0)1589
©
Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween трябваше за втори път да отложат турнето си. Днес бяха обявени новите дати, както и новото име на турнето, към което се включват и Hammerfall. United Forces Tour ще се проведе догодина, а датата за България е 20-и април. Концертът ще бъде зала "Арена Армеец“ в София от 18:00 часа.

Двете банди ще имат нови албуми и феновете ще имат уникалната възможност да ги чуят за първи път именно в рамките на турнето. "Щастливи сме, че Hammerfall ще са с нас! През 2002-а бандата записа албума си “Crimson Thunder“ в моето студио в Тенерифе и беше адски забавно. Сега ще предложим на феновете този двоен пакет за едно незабравимо преживяване“, споделя Andi Deris от Helloween. “Много сме въодушевени от това! Не само, че пак ще сме на турне, след две много дълги години суша, но ще делим сцената с банда която обичаме и е голям вдъхновител за нас. United Forces Tour ще бъде нещо специално, може да сте сигурни в това!“, допълва Oscar Dronjak от Hammerfall.

Всички билети закупени за концерта ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Всеки който иска да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване от 19-и март до 19-и април 2021-а година.

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе)  и  Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

 

Концертът на Helloween ще се проведе на 20 април 2022 от 18:00 часа в столичната зала "Арена Армеец“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените на билетите са 80 лева (правостоящи) и 90 и 100 лева за седящи места.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: