Лекар се бори със сериозни психични проблеми на Слави Трифонов?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
17:08 / 19.12.2020
5544
Психиатър се бори с душевното състояние на Слави Трифонов. Дългия години наред посещава специалиста, след като още през 90-те той бил на крачка от самоубийство.

Мнозина знаят, че преди години Дългия бе диагностициран с множествена склероза от пишман доктор Цанков. В последствие се оказва, че шоуменът имал изкривяване на лицевия нерв, но неврологът не спирал да разгласява из медиите невярната информация, пише  Show.bg .

Преди обаче Слави да осъзнае, че всъщност не е болен от смъртоносното и мъчително заболяване, изпаднал в тежко депресивно разстройство. Той не само искал да посегне на живота си, но и обмислял да повлече със себе си и Цанков. Дългия си купил револвер, като планирал да отвлече доктора и да поиграят малко на руска рулетка, признава самият той в книгата си "За стърчането“.

Тогава се намесват неговите близки, които го убеждават да започне да посещава психиатър. Именно д-р Димитър Чакъров е човекът, който успява да откаже Дългия от суицидните мисли и манията за отмъщение.

"Беше обсебен от идеята да унижи и нарани Цанков. Имаше няколко плана, които само мозък на психар може да измисли“, разказват запознати.

Оттогава Дългия не е спрял да лекува емоционалното си състояние при психолога. Той му помагал да се справя с нервните си кризи и гнева, макар че и до днес проблемите на шоумена си стоят. Хора от екипа му разказват, че често избухва безпричинно, крещи и буйства и те постоянно са на тръни.

Не е ясно дали лекарят му изписва лекарства с рецепта или лекуват нервите му по друг начин. Според запознати обаче през годините пак се е случвало Дългия да има самоубийствени мисли по други причини.

Виж коментарите (7)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).