Лекуват ни като космонавти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:50 / 07.09.2010
1151
Стотина българи вече са усвоили методите на СКЕНАР-терапията, чрез която в миналото са лекували само космонавтите. Ценната технология "изтича" към обикновените хора след перестройката в Русия. Методът намира все повече привърженици, показва и провеждащият се тази седмица форум в комплекса "Слънчев ден" край Варна. Най-новите достижения на СКЕНАР-терапията обсъждат над 220 физици, лекари и специалисти от 4 континента. Сред тях са и неговите създатели. Валентина Бакалова е първата варненка, която създава кабинет в морската столица преди повече от 10 г., а помощта й търсят все повече пациенти с различни проблеми. "Лечението се основава на китайска медицина. Прави са електроакупунткура с апарат, наречен СКЕНАР. Съкращението означава "самоконтролируем енерго невро адаптивен регулатор". Чрез него помагаме на организма сам да се справи с проблема", каза Бакалова за "Позвънете".

Терапията се прилага успешно при лечение на ревматоиден артрит, неврологични заболявания, помага при проблеми със зрението и слуха, както и в много други случаи. Вчера руски лектор е изнесъл доклад за лечението на лаймската болест чрез СКЕНАР-терапия. Повече от 15 специалисти от Варна се обучават в методите на лечението.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Никол от Hell’s Kitchen призна какво я е сринало в последната сед...
Нов хазартен оператор стартира до дни
Ива Дойчинова: Книгата "Многото стаи на сърцето" съдържа много фи...
Енчо Керязов за "Нощ на звездите": Тези деца са изключително тала...
Чатбот, преструващ се на свещеник, приканва да се изповядате


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).