Лена Бориславова платила няколко стотачки за снимки на малката Деа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
19:53 / 19.10.2023
2928
Лена Бориславова и Мирослав Иванов вече са спретнали първата професионална фотосесия на новородената си дъщеря Деа. Те са използвали услугите на една от най-известните фотографки в столицата, която е снимала и децата на други знаменитости, като Радина Кърджилова, Деян Донков и Луиза Григорова.

Първородната наследничка на бившата говорителка на Кирил Петков и депутата от ПП се роди на 19 септември в частна столична болница. Още преди да навърши 40 дни, Бориславова и любимият й започнаха да извеждат бебето на разходки из столицата. В момента младата майка била в трепетна подготовка на първото тържество в чест на бебе Деа, а именно нейната погача.

Ритуалът представлява орисване на бебето от най-близките до майката жени, който се прави точно на 40-ия ден от появата му на бял свят. В последните години е изключително актуално сред майките да организират пищни партита за орисването на децата си с балони, тематични украси, торти и поръчкови сладки. Традицията повелява на тържеството да се хапват само десерти, за да бъде животът на детето изпълнен само със сладки моменти.

Макар да е в майчинство, Лена Бориславова далеч не е ангажирана само с грижите около детето си, за които й помага цялата рода. Тя активно се занимава с вътрешнопартийните дела на ПП.

Съвсем вероятно е юристката да не изкара целия период на майчинството, което й се полага, у дома, а да се върне още след няколко месеца на работа. Откакто е родила, тя прибира по близо 3 хиляди лева издръжка от държавата заради високите заплати, които получаваше в последните две години преди да стане майка, пише "Ретро".

Виж коментарите (2)

Още по темата (5789):
06.06.2024 Хванаха репортер от предаването на "На кафе" да шофира пияна
06.06.2024 "Мис Силикон" развали годежа си, отново е свободна
06.06.2024 Дъщерята на Светлана Гущерова не иска да излиза заради случката с Кирил
Терзиев
06.06.2024 Ирина Папазова за Елизабет Кравец: Ние не раздаваме корони, за да си хванете богато гадже и не си играем на конкурс за принцеси
06.06.2024 Всяка година, на един и същи ден Том Круз подарява обувки на Дакота
Фанинг
06.06.2024 Заради дълг от 300 000 лв. е скандалът между Кирил Терзиев и Гущерова, ето видеото от скандала
Още новини от Любопитни новини:
Изживей лятото с хитова музика, филмови предизвикателства и супер...
Вижте как хора пазят автомобилите си от градушка с подръчни издел...
Варненци готови за плаж, живакът скача до летни температури
Кремена Димитрова: Имаме дълг към сегашното поколение да му покаж...
Днес денят е шести, месецът също е шести – какво означава това сп...
Фронтменът и създател на софийската група "Подуене блус бенд" чук...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).