Лео Меси с повече от скромна торта за рождения си ден

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:33 / 27.06.2023
1264
Меси кара лятната си ваканция в зимни условия в южното полукълбо в родното Росарио, но си остава една от най-коментираните знаменитости в социалните медии.

Рожденият му ден – на 24 юни, отмина, с подобаващите публикации и припомняния за него, семейството му и всички любопитки около Бълхата.

Но феновете му нямат умора и подхванаха нова вирусна дискусия – за тортата на масата на рождения ден на Лео от снимка, споделена в профила му в Инстаграм.

На нея той, съпругата му Антонела и трите им деца – Чиро, Матео и Тиаго, са седнали пред маса с торта, без екстравагантности, простичко и семпло, какъвто е Меси в живота.

Наблюдателните се разровичката в тортата – обикновена плодова торта, за която според десетки потребители на Twitter, има специална традиция в Аржентина.

Торта, която по оценките на феновете, не струва повече от десетина евро, поредно свидетелство за скромността на Лео Меси и неговото семейство.

"Много ви благодаря за всички поздравления. Много се радвам на тази година, че мога да я празнувам в Росарио с хора, които много обичам“, написа Лео, чието име по погрешка било записано Лионел от баща му Хорхе, вместо Леонел, както настояла майка му.

Самата Мария Кучитини разкри това, като изрично подчерта, че е била готова да убие съпруга си за гафа.

"Винаги съм харесвала Леонел“, каза майката на аржентинеца. При вписването на името на новороденото в гражданския регистър обаче таткото Хорхе Меси допусна грешка, за която съпругата му "едва не го уби". 

Хорхе, вероятно и почерпен покрай раждането, погрешно счел, че жена му е била вдъхновена от името на певеца Лионел Ричи. Затова вписал "Лионел“, вместо "Леонел“. Останалото, както казват, е история... Готина история, припомня "Телеграф".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Митичната салфетка на Меси на търг за рекордна сума
"Фактор" побърка феновете на юбилейния си концерт в НДК
Чудната храна, която ви помага да придобиете тен и намалява риска...
Консумацията на варени яйца трябва да се избягва от някои хора
Израел се класира на финала на Евровизия 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).