Лили Иванова в депресия, спря да се храни!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
14:36 / 25.07.2018
5702
Естрадната легенда Лили Иванова е изпаднала в тежка депресия и от няколко седмици насам психолози се борят с душевното й състояние. 77-годишната певица отказва да вижда близките си, не се храни и дори е отклонила услугите на личните си фризьор и гримьор, които ежедневно се грижат за външния й вид. Освен с депресията, лекарите са я диагностицирали и с натрапчива хипохондрия (перманентен страх от болести). Според запознати причината за внезапното депресивно разстройство се крие в инцидент отпреди няколко месеца.

По време на рутинна разкрасителна процедура с пълна упойка, Лили изпаднала в кома и лекарите с часове се борили за живота й. Иванова получила тежък кръвоизлив на операционната маса и след като лекарите я реанимирали, била изместена в Правителствена болница. "Няма безобидна интервенция, винаги има риск, особено на такава възраст“, обясняват хирурзи. Вероятно след посттравматичния шок, Лили изпада в депресия.

Допълнително влияние оказала и предходна интервенция – неособено сполучлив фейслифтинг, след който Иванова упорито крие лицето си. По време на последния й концерт през юни един-единствен професионален фотограф имаше право да снима певицата, и то само в профил. Въпреки това, звездата през цялото време си прикриваше лицето с ръка. Заради тежкото емоционално състояние на Лили, следващите й изяви са насрочени едва за октомври месец. Лекарите се надяват дотогава певицата да се повлияе от лечението, макар че депресията в късна възраст често води и до други усложнения. През годините певицата често е проявявала емоционална нестабилност, но нейни близки са категорични, че този път положението е критично, пише "Галерия".

Виж коментарите (5)

Още по темата (412):
06.01.2019 Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско от Варна: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП Брадър"
19.09.2018 Варненката Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов си взе жена за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Мария Силвестър с голям гаф
Намерете квалифицирани професионалисти във Варна - Чухте ли за Co...
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens, появило се в Етиоп...
Той е легендарен тенисист, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезд...
Замениха Деси Стоянова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).