Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лорд Евгени Минчев здраво захапа Катя от "Ритон": Сещам се за вица, в който една ромка казала на продавачката - дай ми, како, това люляковото поло
Автор: Екип Varna24.bg 16:34 / 14.05.2023Коментари (4)6265
©
И ето ни отново след рекламите - време за почивка, което бях дал на дует "Ритон“. Вижда се, че поводът е всекидневен, затова не очаквам от Катя визонено палто, а от Здравко - смокинг. Но, щастлив да им честитя номинациите на БГ радио, само загатвам, че да се носи поло от дама никак не е модно. Особено в люляков цвят. Тук се сещам за вица, в който една ромка казала на продавачката - дай ми, како, това люляковото поло. Продавачката й подала едно и ромката казала, не това, ма, онова другото. Ама то е бяло бе, госпожо. Ромката отсякла - е па, няма ли бял люляк, ма... Нямам виц за Здравко, но якето му е истински анекдот за очите ми. Господи, Едит, толкова съм глупава... Чак сега видях люляковата шапка на певческата кралица. Ми то полото не било чак толкова самотно, колкото изглеждаше, преди да си сложа очилата. Гаджето ми казва, че в Мюнхен не бил виждал такова поло, освен на една рускиня, която почиствала дома на баба му. Това пише Лорд Евгени Минчев в рубриката си "ТелеГаф" за "Телеграф".

Бойка на матура за нова фешън оценка

Не е ли много бабешко това болеро върху Бойка Велкова... Пък и снимано на Бродуей, където вече не се виждат много дълги рокли, ама това съвсем туристическо ми се вижда. И каква патетична поза, какво задоволство, предполагам не от облеченото. Актрисата може би е имала други естетически планове за себе си в Ню Йорк, но внезапно е застудяло. Иначе не мога да оправдая тази наметка, която на пръв поглед ми се струва вълнена. Видяхте ли коженото яке, което се връзва на бабината покривка по него, колкото маскарпоне на содена питка. Допада ми кокчето и препоръчвам на всяка българска звезда, която отиде в Голямата ябълка, да си го направи. Ако бъда помолен да поставя оценка на Бойка за тази визия, то тя няма да премине в следващия естетически клас.

Мария Илиева в шанелена претенциозност

Добре се е обзавела Мария с награда, но нека й дам и аз една. За цялостно творчество в модата. Не бързайте да ръкопляскате, наградата е за несправяне с нея. Мария е красиво момиче, но се нуждае от съвет, какъвто не се наемам да дам. Просто отчитам спешната й нужда от стилист, а ако е сама на себе си такава - спешно да се самоотлъчи. Опитите за Шанел винаги са ми въздействали умилително. Та тя е достатъчно млада да се прави на зряла аристократка. От внушението за сериозност ме напушва смях. Смятам, че Илиева е достатъчно сексапилна, за да носи къси поли и щедри деколтета. Голото пъпче и шанелената претенциозност не се връзват никъде. Все едно да сложиш емблема "Ферари“ на "Москвич“. Едно герданче се кандилка в модната безпространственост на певицата, но то е по-скоро като елемент от екзекуция, отколкото украшение. Хванало е за гърлото добрата ми приятелка така, че бих й се притекъл на помощ. Нека, който е най-близо до нея в момента, да я освободи от него. 

Гери Никол в разпищолен сексапил

Помните ли Бони и тоалетчето й от предишния ми "сериал“... Гери Никол повтаря тази симпатична грешка и изглежда като започната, но недовършена. Къде е тук грацията, къде е изяществото на една млада звезда, която макар да ми е чест гост тук, е имала и много добри попадения. Някой ще каже, че това е секси, но бих противоречал по няколко направления. Горната част на дрехата прилича на чардак, надвиснал над още недовършена къща. Долната част пък сравнявам с дола на тъмните сенки, както е описан в псалм 23, но да не намесвам религиозност в нещо така разпищолено. Три синджира модни роби се стичат надолу по силата на земното привличане, но дали привличат някого, не мога да отговоря. Косите са три пъти "леле, мале“, но не знам това като комплимент ли да го отправя или като лека шега. Позата на ръката, стил "отдаване на чест“, е малко неподходяща за жена генерал на българския хип-хоп. 

Принцеса Катарина и Ребека - модните кралица на деня

Първата братовчедка на новия крал на Англия - Нейно Кралско Височество принцеса Катарина, блесна в бяло на прием в Лондон. За да бъде в тон с кралските новини, тя бе донесла със себе си шал с британския флаг, който я открои сред останалите дами. Бялото е нов избор за аристократката, която е и кръщелница на българския цар Симеон Втори. До нея - домакинята на събитието - бизнесдамата Ребека Риофрио, е с по-сложна модна конфигурация. Тя носи приказно болеро, което й придава необходимата царственост. То се спуска над кадифена рокля, която извайва силуета, а разкроението в долната част го завършва умело. Председателката на Британското парламентарно общество за мода, изкуство и спорт е кралицата на тиарите, като празничният й избор бе един от най-успешните при нея за сезона.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.06.2023 г.
0
 
 
Човек расъл на педи
Aнонимен
на 15.05.2023 г.
Aнонимен
на 15.05.2023 г.
0
 
 
Да си гледа любовника,а не да коментира хора, които стоят на много по-интелигентно ниво от него. "Лорд" самозван циганин
Aнонимен
на 14.05.2023 г.
0
 
 
Лорд на кавявия салон.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: