Луиза Григорова се бори със страшен проблем

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:10 / 28.06.2021
1502
Луиза Григорова никога не е притежавала много гъста и буйна коса, но в последно време се вижда огромна разлика в прическата й.

На някои нейни снимки дори се забелязват голи петна по скалпа й, които правят впечатление на почитателите й. Според някои това неприятно състояние може да се дължи на КОВИД-19, който актрисата изкара през пролетта.

Тогава тя сподели, че около седмица се е чувствала зле, а PCR тест потвърдил диагнозата й. Мъжът й Мартин Макариев и синът им Бран също се заразили.

Всеки от тях обаче се лекувал по различен начин. Луиза подчерта, че не е преставала да кърми бебето дори по време на заболяването. Момченцето станало изключително раздразнително - както заради коронавируса, така и заради факта, че започнали да му растат зъби.

Това превърнало и даването на лекарства в доста трудна задача. Общото състояние на звездата от сериалите "Стъклен дом" и "Откраднат живот" бързо се стабилизирало, но явно дългосрочните странични ефекти от болестта не са я подминали. 

Косопадът е често срещано явление и през първите месеци след раждането, когато организмът на майката все още е изтощен, а хормоните не са се стабилизирали. Вероятно комбинацията от няколко предразполагащи фактора се е отразила зле на Луиза. За щастие, има много съвременни методи, чрез които тя може да подобри вида на косата си, пише Hotnews.bg

В началото на юни певицата навърши 31 години и отбеляза празника си на снимачната площадка на филма "Игра на доверие". Тя влиза в една от главните роли. Прави впечатление, че заради лентата Григорова е променила външния си вид – за снимките тя се е издокарала с дълга руса грива. Това обаче не е истинската й коса, а е перука.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).