Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лъвове, днес ще сте щастливи, Скорпиони, отложете срещите си
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 28.05.2021Коментари (0)1266
©
Дневен хороскоп за 28.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Много от вас ще се окажат пред важен професионален избор, който ще промени живота им. Ако имате намерение да заминавате зад граница, момента е подходящ. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Още веднъж преценете дали си заслужава да се включите. Не критикувайте половинката си, защото така наранявате и засилвате гнева й. Усеща вашето отдръпване, и изпитва страх да не се окаже във ваша зависимост. Допуснете ли отдалечаване още от сутринта, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не изясните отношенията си. 

ТЕЛЕЦ

В този ден сте уверени в силите си. Засилва се желанието ви да властвате над околните, особено ако сте на ръководна позиция, но не ви съветвам да рискувате с подобно поведение. Ще си създадете проблеми в отношенията. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Новите делови срещи ще ви донесат разочарования. Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията могат да са неочаквани. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство. Семейните представители на знака могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Денят е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Срещнете се с подходящите хора и им кажете каква помощ искате от тях. Ще се изявят хората работещи в областта на изкуството. Ако създадат впечатляващи творби, ще бъдат поставени на ново професионално ниво. От сутринта ви е обзела ревност и съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. По-добре поговорете с тях. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания. По-добре ги отложете.

РАК

Препятствията на работното място са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние. Не следвайте чужди съвети, които са във ваша вреда. За да сте сигурни, че няма да ви подведат да инвестирате неправилно, се вслушвайте в интуицията си. Липсата на хармония в семейните отношения ви пречи да надмогнете гордостта си и да се извините. Любимите ви хора страдат от отношението ви. Ако се отдадете на романтични мигове и сексуални наслади, ще поправите стореното и ще си възвърнете любовта на половинката си.

ЛЪВ

Днес сте щастливи  заради неочаквани приходи. Не бързайте да ги влагате в покупки или в нова дейност. Скоро ще имате по-добри възможности и ще съжалите, че сте избързали. Стабилизирайте отношенията на работното си място, за да не се лишите от помощ при осъществяване на идеите си. Днес трябва да решите дали да продължите живота си с интимните си партньори. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако ви предстои раздяла, защото след това ще съжалявате. 

ДЕВА

Днес имате възможност да направите откритие, ако работите в изследователската сфера. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Вашите усилия ще бъдат отлично възнаградени, ако не се отпуснете е завършите задачите си в поставения срок. Интимните ви половинки трудно ще забравяте, че сте ги наранили и трудно ще спечелите отново тяхното доверие. Сторете го още днес. Няма да се сещате за личните си отношения, които трябва да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността на половинката си. 

ВЕЗНИ

Ще научите че ви назначават на мечтаното ново работно място. Имате шанс да обогатите знанията си. Обмислете подобряване на материалното си състояние. Не се разпилявайте в незначителни занимания. Денят е добър за начинания, които ще ви донесат успех. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени. Днес можете да ги споделите с обекта на любовта ви. Не бързайте още вечерта да се отдадете на сексуални удоволствия, ако партньорът ви е подготвен за тях. 

СКОРПИОН

Денят е благоприятен, ако не се притесните от неочакваната потребност да предприемете промени на работното си място. Отложете срещите си, за да се справите със задълженията си. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Радвате на вниманието на противоположния пол. За съжаление запознанството е разочароващо. След обяд ви очаква романтична среща и хармонични отношения в семейството. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.  

СТРЕЛЕЦ

Не взимайте прибързани и необмислени решения. Начинанията са неуспешни. По-добре завършете вече започнати задачи, за да не ви накажат с по-ниско възнаграждение за месеца. Ще получите заслужаващи вниманието ви делови предложения, но не е във ваша полза да сменяте работното си място.  Не са изключени проблеми в личния живот. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания. 

КОЗИРОГ

Успехът ви е гарантиран, ако съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота и гарантирате успех от начинанията, които планирате. Разчитайте на интуицията си. Няма да ви липсват проблеми, свързани с предстояща покупка на недвижим имот. Жените да се подготвят - новото им романтично увлечение ще е разочароващо. Ако сте семейни внимавайте, защото ще си създадете проблеми. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимите си хора за сексуални удоволствия, които ще ви се отразят добре. 

ВОДОЛЕЙ

Поставете началото на нови занимания, свързани с бъдещите ви печалби. Установете полезни делови отношения с ваши бивши партньори. Изпълнени сте с нови сили. Материалните ви успехи са впечатляващи, но не ви позволяват да правите прибързани инвестиции. Вечерта отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята половинка и се радвате на тихото си щастие, очаквайте удари от неприятели, които завиждат на сексуалния ви живот. 

РИБИ

В този ден ви очаква спокойствие и активност, които ви носят успехи, ако не сте прибързани и работите внимателно. Избегнете конфликтите свързани със завистта на неприятелите ви. Заемете се със задачите си на работното място. Приключете с проблемите, които изискват незабавно решение. Избягвайте новите запознанства. В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: