Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лъвовете няма да се справят сами, Девите управляват съдбата си
Автор: Пламена Николова 08:50 / 19.04.2021Коментари (0)740
©
Дневен хороскоп за 19.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Подвластни сте на влияние отстрани, предимно негативно. Особено внимателни да са заетите в държавната администрация и заемащите ръководни позиции, за да не се окажат с предупреждение за уволнение. Осъществяването на вашите цели може да се забави заради препятствия, които не сте в състояние да предвидите. Не харчете парите си без да са необходими  неотложни разходи. Не си уговаряйте романтични срещи. Семейните представители на знака да не изневеряват. Не сте доволни и от сексуалните си отношения, но както винаги търсите вината в партньора си, а не в себе си.

ТЕЛЕЦ

Няма да ви притесняват пречките и проблемите, ако не сте прибързани и не прекалите с желанието си да завършите всичко започнато до вечерта. Начинанията са успешни, само ако са предварително обмислени. Направете всичко възможно да отложите планираните преди дни делови срещи, защото този ден не ви носи очакваните успехи.  Вечерта в семейните отношения очаквайте нови усложнения, водещи до неприятни изненади. Споделете леглото, ако сте избегнали проблемите в отношенията си. Дори и при силни чувства между вас и интимния ви партньор, забравете за сексуални контакти, които няма да ви доставят удоволствие. 

БЛИЗНАЦИ

Откажете се на всяка цена, ако ви предложат пътуване, колкото и примамливо и печелившо да е то. Изпълнението на служебните ви задължения не може да се отложи за следващите дни. Особено внимателни трябва да са бизнесмените  преди да се съгласят на сделка. Личните отношения са проблемни. Не прекалявайте с претенциите към интимния си партньор. Възможни са проблеми заради вашите емоционални реакции. Усамотете се и пропуснете секса, защото ще ви подейства изнервящо, заради изживяното напрежение.

РАК

Очаквайте трудности на работното място. Не уговаряйте срещи с цел да привлечете нови делови партньори, защото няма да ви донесат успех. Все още сте доста напрегнати и склонни да спорите заядливо. Време е да помислите за себе си и да забравите за хората, които нарочно ви ядосват и нарушават спокойствието ви. Ако решите отново да се измъквате от романтична среща, проблемите и скандалите са гарантирани. Сами сте си виновни за разрива в отношенията ви. Обърнете внимание любимите си хора и се заредете с положителни емоции, чрез приятни сексуални изживявания. 

ЛЪВ 

Всичко, което сте планирали може да се забави заради препятствия. Няма да се справите сами. Ще изострите отношенията с хората от обкръжението си, заради желанието ви да прехвърлите работата на тях. Привидно сте мили и отстъпчиви, но ако ви се противопоставят, ставате резки и раздразнителни. Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.

ДЕВА

Имате намерение да се видите с приятели, но сте принудени да пътувате. Трудностите в общуването и по пътя са преодолими. Запазете спокойствие. Бъдете уверени в себе си, защото днес сами управлявате Съдбата си. През цялото време си внушавате, че сте безсилни да промените каквото и да било, но това не е така. В отношенията с близките ви най-сетне ще настане мечтаното от всички спокойствие. Вечерта се отдайте на почивка и романтични мигове с любимите ви хора. 

ВЕЗНИ

Промените ще ви погълнат изцяло още сутринта. На всички е необходима помощта ви. Избегнете разправията. Не прекалявайте в желанието си да помогнете на всички, като правите непоискано добро. Близките ви ще са недоволни от непрекъснатото ви отсъствие от дома. Семейните разправии не трябва да ви притесняват. Изяснете отношенията си и разчитайте, че ще възвърнете хармонията и спокойствието в дома си. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения.

СКОРПИОН

Финансовото ви положение и нестабилно. Обмислете нови възможности и не разчитайте на приходи. Анализът на постигнатото и на грешките ви е във ваша полза. Ако е възможно коригирайте пропуските си. Отложете уговорените делови срещи, особено ако са свързани с опитите на ваши колеги да ви изнудят да им помогнете с пари. Опитайте да постигнете хармония в отношения  у дома. Сами сте виновни за срива и неуспехите в семейството си. Уговорете романтична среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда за смелостта, особено с партньор Лъв.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки засилените ви материални стремежи не искайте подчинение от страна на близките си и на вашите колеги. На работното си място подгответе кратък доклад за предложенията си. Анализирайте изминалите дни и ако откриете свои грешки, помислете как да ги поправите. Имате възможност да се справите със задълженията си. Денят ви може да е бил напрегнат, но околните не са виновни за лошото ви настроение. Вечерта отидете на ресторант с ваши приятели. След това не пропускайте интимните мигове и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

От сутринта сте напрегнати и конфликтни без причина. Около вас прехвърчат искри, които ви е трудно да овладеете. Ще си създадете много неприятели на работното място, ако не смекчите поведението си. В късния следобед ще ви зарадва новина за приходи. Ако се налага да свършите някаква работа, приемете предложението без да се мръщите. Премахнете съмненията в изневяра, защото и вие не сте останали без ухажори. Вечерта се посветете на брачната или интимна половинка. Забравете агресивното поведение в леглото, ако имате до себе си чувствителни представители на Риби или Рак и се съборазете с желанията им. 

ВОДОЛЕЙ

Увлечени сте от работа, изискваща от вас да вложите много сили и нерви, за да я завършите. Въпреки това усилията от ваша страна ще ви донесат отлични приходи. Не бъдете прибързани, защото ще си навредите. Прочетете интересна информация в интернет, която ще ви бъде полезна на работното място. Отложете деловите срещи и разговори. Обърнете внимание на брачната си половинка. Вземете решение дали да продължите съвместния си живот или е по-добре да се разделите. Пазете се от влюбен във вас неприятел. Бъдете внимателни към романтичните запознанства и не допускайте секс със случайни или бивши партньори.

РИБИ

Днес ви очакват финансови постъпления. Не се поддавайте на интриги и провокации, които целят да ви отклонят от преките ви задължения. Във ваша полза е да бъдете сдържани и да не рискувате. От вашата предвидливост зависи по-нататъшният ви успех. Не пропускайте да се възползвате от новите възможности за стабилизация. Не са изключени проблеми в семейството, заради невъзможност да разберат притесненията ви. Интимният ви партньор е решил, че изневерявате. Постарайте се да сте нежни с него, ако сте допуснали съмнения във верността си. Сексът ще ви сближи.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: