Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лятна романтика превзема някои зодии
Автор: Екип Varna24.bg 08:49 / 30.06.2021Коментари (0)861
©
Дневен хороскоп за 30.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Успехът ви е гарантиран само в случай, че съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота. Трудности могат да попречат на намеренията ви. Не се опитвайте да действате от позиция на силата. Не се поддавайте на чужди съвети - могат само да ви навредят. Разчитайте на интуицията си. Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си. Овладейте емоциите си. Отношенията с интимната ви половинка не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Запознанства и възстановени стари връзки с полезни хора ще ви помогнат за постигане на финансов успех в ранния следобед. Звездите препоръчват да подновите работата си. Не губете оптимизмът и ентусиазмът си. Причината за професионалните ви проблеми е в нежеланието ви да се подчините на новите правила, но ако не го сторите вредата е за вас. Ще изживеете романтична среща, която ще ви дари увереност, че скоро ще се разделите със самотата. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

БЛИЗНАЦИ

В този ден ви очакват приключения, дори и на вашето работно място, които ви зареждат с нови сили. Отърсете се от лошите мисли. Пътувайте. Стабилизирайте постигнатото. Проведете разговорите с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза. Вечерта бъдете със семейството си. Несемейните ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Създайте си приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания, които ви зареждат със сили.  

РАК

Работата ви спори, ако съумеете да забравите критиката, която ви изнервя. Намерете най-краткия път към изясняване на проблемите във вашето семейство, за да не си навредите неочаквано и за вас самите, при това заради роднински интриги. Изправете се срещу тях и не бягайте на вашето работно място, защото така ще задълбочите конфликтите. Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си Телец или Лъв. 

ЛЪВ

Днес сте щастливи  от приходите, които получавате. Не бързайте да ги влагате в покупки или някаква дейност. Разрешете проблемите си на работното място с покойно, без да повишавате тон. В делови план се предпазвайте от грешки. Видимата завист на недоброжелатели и неочаквани препятствия по пътя ви пречат на работата ви. Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, ревност и съмнения. По-добре говорете директно с половинката си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията си.

ДЕВА

Пазете се от травми. Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Не губете увереността и оптимизма си на вашето работно място и не се отказвайте от задачите си. Раздразнителни сте и постоянно се заяждате. По-добре е добре да не обръщате внимание на забележките на колегите си. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания. 

ВЕЗНИ

Ще си намерите нова доходна работа. Имате възможност да обогатите знанията си. Очаквайте подобряване на материалното състояние, при това от стари задачи, които днес сте решили да завършите. Не се разпилявайте в незначителни занимания. Денят е добър за начинания. Следобед не размисляйте дълго дали да се съгласите на предложенията за съвместен бизнес. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

СКОРПИОН

Не прекалявайте със стремежите си към нови запознанства, само защото сте решили да смените средата си. Ще изживеете много разочарования, които ще се отразят и на качеството на работата ви. Звездите ви обещават успех, но зависи само от вас да не го отдалечите от пътя си. Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си. Раздали сте се изцяло на интимната си половинка, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това, а сте решили само да задоволите нагона си. Ще ви е неприятно. 

СТРЕЛЕЦ

Радват ви благоприятни промени в личния или обществения живот. Не бъдете нетърпеливи и не допускайте вмешателство в живота ви, което може да е във ваша вреда. Предложенията за нова работа са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно, защото имате други планове за себе си и за следващите месеци. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимната си половинка.

КОЗИРОГ

Очакват ви обрати, за които не сте подготвени. Запазете спокойствие и контролирайте ситуацията, за да не ви доведе до принципни различия с вашите делови партньори и до разваляне на договорените отношения. Бъдете инициативни и настойчиви. На работното си място не съсипвайте отношенията си с ръководството. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимната ви половинка се чувства наранена. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си хора с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Започва дълго очакваният от вас и вашите близки нов, важен етап от живота ви, които ще повлиява и тях. Постарайте се да не го пропилеете, а обмислете кариерното си израстване, професионалните си планове, целите, които трябва да осъществите до края на годината. Денят е  благоприятен за подписване на делови договори и финансови документи. Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

РИБИ

Оформете важните си финансови документи и не се вслушвайте в чужди съвети, които ви вредят. Вечерта обърнете внимание на личният си живот и на децата си. На работното място бъдете отговорни. Отношенията с деловите ви партньорите  могат неочаквано да стигнат до задънена улица, без шанс да ги разрешите. Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Нараства доверието им. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: