Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любим холивудски актьор влиза в "Гладиатор 2"
Автор: Екип Varna24.bg 15:07 / 31.03.2023Коментари (0)577
© ЕРА
Дензъл Уошингтън си остава един от най-горещите актьори в цял Холивуд. А Ридли Скот остава един от най-талантливите холивудски режисьори, който, изглежда, се е съсредоточил предимно върху предисториите и продълженията на най-известните си франчайзи, като режисира "Прометей" и "Пришълецът: Завет" и е изпълнителен продуцент на "Блейд Рънър 2049". Сега "Deadline“ съобщава, че режисьорът ветеран е избрал Дензъл Уошингтън за една от главните роли в дългоочаквания "Гладиатор 2".

Оригиналният "Гладиатор“ от 2000 г. превръща изгряващата звезда Ръсел Кроу в едно от най-големите имена на големия екран. Макар че Кроу вероятно няма да участва в новия филм, имайки предвид ужасната му съдба в оригинала, с нетърпение очакваме да видим какво ще донесе Дензъл Уошингтън в епичния свят на "Гладиатор 2".

Изглежда, че в новия филм Пол Мескал на практика ще замени героя на Ръсел Кроу Максимус като главен герой. Той играе персонаж на име Луциус, племенникът на императора, който на младини е спасен от Максимус и това събитие му е помогнало да се превърне в човека, който е днес. За съжаление, каквато и да е ролята на Дензъл Уошингтън в "Гладиатор 2", тя все още е строго пазена тайна, пише Darik news.

Макар да не знаем кого ще играе Дензъл Уошингтън в "Гладиатор 2", знаем, че той има страхотен опит с режисьора Ридли Скот. Преди това Уошингтън се снима в "Американски гангстер" - впечатляващ филм, за който звездата беше номиниран за "Златен глобус". И, по едно странно съвпадение, което може да се случи само в Холивуд, в този филм от 2007 г. участва и Ръсел Кроу.

Успехът на Ридли Скот е достатъчна причина да очакваме Дензъл Уошингтън в "Гладиатор 2", но си струва да отбележим и факта, че актьорът е имал силни работни отношения и с Тони Скот, покойния брат на Ридли и негов колега режисьор. Един от тези филми е "Мъж под прицел", който се смята за един от най-емблематичните филми на Уошингтън.

Друга проста причина да се радваме на Дензъл Уошингтън в "Гладиатор 2" е, че през последните години той е абсолютно неповторим на големия екран. Беше ослепителен в "Макбет", а когато не беше зает да пренася шекспировата тежест на следващото ниво, помагаше за превръщането на "Закрилникът" в пълноценен франчайз за отмъстители (в момента третият филм е в постпродукция и ще продължи събитията и развитието на героите от "Закрилникът 2" от 2018 г.).








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: