Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любо Киров си купи къща за един милион лева, проектирал я е сам
Автор: Екип Varna24.bg 10:05 / 13.11.2021Коментари (1)2800
©
Един от най-талантливите ни певци и ментор в "Гласът на България“ Любо Киров, който наскоро изнесе голям концерт в зала "Арена Армеец“, направи първия си милион от музика.

Изпълнителят, който догодина ще отбележи 50-годишен юбилей, вече е инвестирал спечелените си пари през годините в луксозна къща в близост до Драгалевци, която струва 500 000 евро. Имението има басейн и огромен двор, както и място за автомобила му.

Белокаменната къща на два етажа е сбъдната мечта за Киров и е проектирана от него. Певецът нарочно огласява финансовото си състояние, за да мотивира колегите си да се занимават с музика, доказвайки, че от нея у нас може да се печели, ако си талантлив и упорит.

"Да, от поп музика можеш да станеш милионер, но началото наистина беше трудно за мен. При нашето поколение всичко се случваше бавно. При нас беше лукс просто да имаме възможността да правим музика. Днес много бързо можеш да бъдеш чут и видян, защото имаш всякаква трибуна. На нас ни костваше 15-16 години, за да разберат хората, че съществуваме. Радвали сме се като малки деца, че някой някъде е пуснал един път наша авторска песен, а сега за 6 месеца можеш да се превърнеш в звезда. Да не говорим за финансовия момент. Преди не мислехме, че музиката е нещо, от което ще изкарваме пари. Мечтаехме само това, което печелим, да ни стига, за да покриваме минимума си и да не се налага да работим нещо друго“, разкрива известният певец.

Когато идва да учи в Художествената академия в София, той живее в общежитие в Студентския град, където с още две момчета дели стая, голяма колкото е сегашната му баня в новата къща. Затова и менторът от "Гласът на България“ обича да помага на младите певци, да прави дуети с тях, тъй като не е забравил откъде е тръгнал. Детството му в родния Плевен минава безгрижно, но с родителите и сестра му живеят доста скромно. Нямат собствен дом, а сменят различни квартири под наем и за да спестят пари, четиримата спят в една стая. Въпреки това майка му и баща му му купуват пиано, когато е на пет-шест години, защото учителката по музика е категорична, че той е много музикален.

"Самият аз не вярвах, че гласът ми става, не мислех, че мога да бъда добър певец“, не крие из пълнителят. Никога няма да забрави как с първата си банда "Мистър Уайт“ обикалят клубните сцени, за да се молят на големите групи, за да ги подгряват. Някои отказват, но други като БТР, които по онова време са най-актуални, се съгласяват. Дори предоставят на Любо и бандата му своите барабани.

"Като пуснаха първата ни авторска песен, и не можех да повярвам, че звуча в радиоефира. Това осмисли живота ми“, казва Любо. Сега може да си позволи да не записва нови песни и шест месеца, a сама косато почувства вдъхновение, ако ще да е в три посреднощ. Когато издаде парче обаче, то се превръща в събитие и хит, който пеят всички. Иска му се оттук нататък да има все големи концерти и да прилича на онези големи имена от световния шоубизнес, които не се прибират по две години вкъщи, защото са на турнета, пише "Галерия“.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Може и да си добър текстописец, но като певец си много под нивото на хората, които съдиш. Честито за къщата.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: