Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любо Нейков се кани да излезе чисто гол пред стотици хора, прикривайки се само с куфар
Автор: Екип Varna24.bg 17:19 / 26.01.2020Коментари (0)2769
©
Любо Нейков се кани за излезе чисто гол пред стотици хора в големия салон на "Сълза и смях" в София. Актьорът ще бъде голямата атракция в нов прочит на класическата пиеса "Женитба" от Н. В. Гогол. Идеята да се покаже пред хората, както майка го е родила, е на популярната с любопитните си хрумки режисьорка Лилия Абаджиева.

Вечерта на 9 февруари ще бъде паметна за българския театър. Това е моментът, в който Любо Нейков ще блесне на софийска сцена в цялата си натурална прелест, за да покаже нагледно на своите фенове какво означава тежестта на 150 килограма живо тегло. Единственото, с което ще се прикрива, ще бъде един не много голям куфар, който ще се старае да държи точно пред срамотиите си, за да не станат достояние на цял един народ, научи "Уикенд". Със сигурност обаче ще има и зрители, които ще се радват на шанса да получат по-подробна гледка от тази, която биха искали да видят, тъй като едва ли може да се намери достатъчно голям куфар, за да покрие абсолютно всяка любопитна подробност от тялото на Любо Нейков. Във виртуалното пространство вече могат да се намерят снимки на въпросната гола сцена, но те със сигурност не могат да отразят дори една десета от реалното преживяване да гледаш Любо Нейков в целия му природен блясък. 

Самото представление ще бъде изиграно за първи път в Пазарджик на 5 и 6 февруари, а софийската премиера е планирана за 9 февруари. След това ще дойде ред на Пловдив. Макар вече да не е европейска столица на културата, културните събития в града под тепетата продължават с пълна сила, а голият Любо Нейков ще бъде като черешка на тортата там. Актьорският състав на "Женитба" ще представлява нещо като сборна група от най-добре познатите лица от "Господари на ефира", "Откраднат живот", "Столичани в повече" и някои други добре познати тв продукции. Освен най-тежкия актьор в страната ни, на сцената ще излязат още Станимир Гъмов, Румен Угрински, Моню Монев, Снежана Макавеева, Албена Павлова, Невена Бозукова и др. 

След като през пролетта Народният театър свали от програмата си Голия Хамлет на режисьора Явор Гърдев, феновете на това изкуство се радват, че Лилия Абаджиева е успяла да намери много по-внушителен актьор от хилавия Леонид Йовчев, който да покаже, че няма нищо срамно в едно голо мъжко тяло, пише Уикенд.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: