Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Май ще е опасен за някои зодии, за други ще е наслада на живота! Вижте пълен хороскоп за месеца!
Автор: Георги Кирилов 09:17 / 28.04.2019Коментари (0)2514
©
През май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но главно междуличностните отношения, а за тези, които са прекалено ентусиазирани, дори и кариерата. Това разкрива самият хороскоп за май 2019 г. През този период ние чувстваме силното влияние на звездите например от гледна точка на любовта. Определен дял за това има дори подсъзнанието и генетиката на хората.

И обратното, личностното развитие може да изостане малко поради други обстоятелства, но не се отчайвайте. Тази година имаме по-подходящ месец за тази цел.

Овен

Май ще бъде благоприятен за кариерата ви. Представителите на зодия Овен са наясно, че личните връзки ще трябва да останат малко настрани. Когато става въпрос за дългосрочни връзки, няма за какво да се тревожите. Вашата половинка ще ви разбере, може дори да очаквате подкрепа. Обаче в новите връзки, тази липса на внимание може да създаде проблеми.

През май, апогеят на пролетта, вашата нужда от междуличностни контакти ще се обостри значително. Необвързаните представители ще започнат да търсят и да копнеят за сродна душа. Звездите показват, че ще имате успех при създаването на нови контакти. Обвързаните представители на зодия Овен могат да очакват хармония във връзката си.

В този период може да чувствате, че работата няма край. Не трябва да се стресирате, опасно е.

Свежият въздух определено ще ви накара да се чувствате по-добре, особено преди да заспите. Ще спите по-спокойно.

Помислете за себе си и се вслушайте в тялото си. Не трябва да минавате границите през цялото време. Отхвърлете поканата за тази вечер и си починете.

Телец

Вероятно няма да сте сигурни за мнението си и мислите си през май. Другите обаче няма да го забележат. Ето защо, можете да се държите авторитетно. В кариерата, Телците няма да срещнат никакви проблеми. В тези дни, финансите ще бъдат много важни, също и подсъзнателното желание да спестявате.

Месец май също ще бъде фокусиран върху интелектуални аспекти. Ще считате неуспешните ситуации като личен провал. Този месец, най-накрая ще се научите да ги приемате като уроци. Благодарение на това Телците ще успеят да преодолеят трудностите и разногласията във взаимоотношенията и ще се насладят на хармонични моменти със срещуположния пол, също и мир в семейните отношения.

Ако нямате време вечерта, по-добре четете научна литература, отколкото художествена литература.

Не трябва да се тревожите. Лекарите няма да ви наранят, напротив, ще ви помогнат.

Близнаци 

Май ще ви донесе промяна на 180 градуса. Звездите най-накрая ще бъдат благоприятни за Близнаците по отношение на любовта. Дългосрочните връзки, които са преживявали трудности и дребни проблеми през тази година, ще се съживят и процъфтят отново. Връзката между вас ще бъде много силна. Необвързаните също ще имат своя шанс. Не се страхувайте да излизате.

Всеки проблем може да бъде разрешен чрез мирен и зрял разговор или чрез компромис. През май, това ще бъде решаващо за Близнаците. Разбира се, и двете страни трябва да бъдат отворени към този начин за разрешаване на проблемите, иначе няма да се получи. Трябва да осъзнаете как да се държите по време на конфликти, за да не съжалявате за това по-късно.

Използвайте покровителството на звездите за важните проекти. Сега е правилното време да изпъкнете с идея и да заблестите.

Нещата не вървят добре сега. Това не е вашият ден.

Рак 

През май всеки Рак ще спечели като инвестира времето и усилията си в кариерата. Слънцето в Телец носи много плодотворен период, също и упоритост. Ще преживеете страхотни моменти с приятели. Запазете си поне една вечер за тях. Важно е да релаксирате и да презареждате батериите си за следващата седмица.

През май, представителите на зодия Рак ще бъдат изтръгнати от техния почти утопичен свят. Обградени от нереалистично еуфорични хора, те ще забравят за реалността. Дори може да се случи така, че да пропуснете важна ситуация, която ще изиска внезапно вашето внимание и спешно разрешение. Ще имате много да наваксате, но благодарение на вашите умения ще успеете бързо и успешно.

Обновете знанията си по чужд език. Изглежда, че ще ви бъде полезно скоро.

Има опасност от дребни наранявания заради невнимание. Внимавайте.

Лъв 

Лъвовете ще се насладят и на живота през май. Влиянието на Венера върху този зодиакален знак е много силно, затова ви предстои много приключение и флиртуване. Това се отнася не само за новите връзки, но и за дългосрочните. Ще се чувствате освежени в любовта отново. Но не пренебрегвайте семейството си.

Месец май ще бъде първият от многото забързани месеци, които очакват Лъва, особено в работата. Много спешни проблеми ще се появят изведнъж и ще трябва да бъдат разрешени възможно най-скоро. Може би, вие няма да бъдете причината за тези проблеми, но се опитайте да избегнете конфликтите с колегите в работата и работодателите. Вие сте на една лодка и ще трябва да си съдействате.

Обърнете внимание на задълженията, които сте отлагали прекалено дълго. По-късно те буквално ще ви погълнат.

Дева 

В личния си живот ще се сблъскате с голяма дилема през май. За да я разрешите правилно трябва да последвате сърцето си, само това ще ви донесе щастие. Не се чудете защо казват, че съжаляваме за нещата, които не сме направили, а не за тези които сме направили. Дори лошият опит може да ни помогне да развием личността си.

През май ще излъчвате положителна енергия. Няма съмнение, че Девите ще имат много потенциални партньори. Всички ще искат да бъдат във вашата компания. Вие сте забавни и излъчвате положителна енергия навсякъде около вас. Контактите направени през този период ще бъдат доста полезни в бъдещето.

Не мислете за отмъщение само, защото вашият колега се справя по-добре от вас. Лошият късмет може да се обърне срещу вас.

Отидете на пътешествие. Ако времето е лошо, поне си направете някакви планове.

Везни 

В кариерата, Везните ще преживяват спокоен период. Хороскопът със сигурност не ви препоръчва да лежите на стари лаври след предишния резултат. Това може да бъде забелязано от началниците. Свободното време през май ще се радвате да посветите на култура и изкуство, което ще обогати вашите преживявания също така и интересни теми за разговор.

Малки проблеми, които ще се появят през май в работата и в личния ви живот, лесно могат да бъдат поправени с внимателен жест. Повече внимание или например покана за обяд, определено ще се харесат на всеки. Везните най-накрая ще имат стабилен и положителен период. Те ще успеят да разрешат много проблеми, дори и дългосрочните.

Трябва да приемете съвета на вашия приятел и да посетите място, което ви е препоръчал.

Вие не сте машини, вашето тяло има нужда от почивка от време на време.

Скорпион 

Според хороскопа Скорпионите трябва да внимават с прекомерната доверчивост през май. В обкръжението ви има много дребни измамници. Излишъкът енергия може да бъде използвана в спортове, които харесвате.

През май, дългосрочните връзки ще процъфтят. Ако е имало първоначални проблеми, в този период, те ще ви избегнат. С партньора си сте на една и съща страница и се рабирате без думи. През този период Скорпионите не трябва да се страхуват да направят следващата стъпка, ако го планират.

Време е да прекратите лошите си навици. Звездите ви благоприятстват тези дни.

Стрелец 

Май ще продължи да бъде положителен за Стрелците. Очаква ви период, в който фантазиите ви ще бъдат много богати, затова няма да ви е трудно да намирате разрешение на проблемите, с които другите не могат да се справят. Това може да бъде оползотворено в личния живот, както и в работата. Хората ще се радват да дойдат при вас за съвет, а вие ще бъдете на разположение.

Според този хороскоп, през месец май няма да имате късмет. Стрелците ще се сблъскат със липса на доверие във връзките си, причинено от факта, че напоследък прекарвате прекалено много време на друго място. Опитайте се да разберете чувствата на партньора си и бъдете внимателни. Романтичните жестове са най-сигурният начин да зарадвате някой.

Пълни сте с интересни идеи. Не се страхувайте да ги използвате пълноценно!

Фактът, че се чувствате умствено зле може да е причинен от умора. Тялото и умът са свързани, не го забравяйте.

Козирог

Този месец ще бъде благоприятен за кариерата. Въпреки, че май няма да бъде лесен за зодия Козирог, защото ще трябва да преодоляват много препятствия, но след като най-накрая успеете да ги преодолеете, ще ви очаква заслужена награда. Началниците със сигурност ще забележат вашето усърдие, и така ще бъдете една стъпка по-близо в развитието на кариерата. Достатъчно е да продължите с усилията си.

Ще се справяте сами. Този път не очаквайте помощ. Работата в екип не се получава вече, и когато времената станат трудни, всеки иска да спаси първо себе си, без значение какво правят другите. Хороскопът ви съветва да говорите с приятелите си през май. Ще се почувствате по-добре.

Не мислите ли, че нещата са малко объркани напоследък? Обърнете внимание на организацията и реда им.

Трябва да се успокоите. Това важи в пълна сила тези дни. Внимавайте да не настинете.

Водолей 

През май на Водолеите им предстои хармония във всички области. Обаче е важно да обърнат внимание на семейството. Един от членовете ще се озове в беда и от вас ще зависи да му помогнете. Избягвайте предварително да го съдите, това само ще отблъсне нещастния човек.

Този период ще започне да събужда инстинкти у Водолеите и ще почувствате нужда да срещнете сродната си душа. Дори и да не сте особено общителни, не се страхувайте от социалния живот през май. Без много усилия и мъки ще имате успех в този период, благодарение на звездите.

Обновете знанията си по чужд език. Изглежда, че ще ви бъде полезно скоро.

Има риск от лошо настроение. Чувствате, че всички са срещу вас, но не се отчайвате. Ще се почувствате по-добре.

Риби 

Когато става въпрос за дългосрочни връзки и май ще бъде положителен период за Рибите. Според хороскопа желателно е да прекарате малко време със семейството си. Има някой във вашето обкръжение, който ще се нуждае от помощта ви, дори и да я отблъсне. Опитайте да спечелите доверието на този човек. Добрината, която ще покажете ще ви се върне многократно.

Партньорът ви ще се тревожи за вас през май. Може би тези тревоги са неоснователни, но не трябва да оставяте нещата без обяснение. Всичко, което трябва да направите, за да изясните нещата, е да поговорите. И ще си починете по-добре заедно. Рибите ще забравят за всичките си проблеми, погълнати в романтиката си.

Станете рано, отидете да бягате за здраве или да направите малко фитнес упражнения. Ще видите промените скоро.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: