Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Илиева с мащабно шоу в Летния театър
Автор: Екип Varna24.bg 09:26 / 11.08.2017Коментари (0)1411
©
Днес е големият ден за варненските фенове на Мария Илиева - поп дивата идва за мащабно шоу в Летния театър. Началото на концерта е в 21:00 ч.

Заедно с Мария на сцената ще излязат популярните музиканти Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (клавишни), Младен Димитров - Mr Moon (програминг, перкусии и синтезатор) и Васил Вутев (ударни).

Шоуто ще открият тийн идолите NADIA и Иван Тишев, герои от първия български тийн уеб сериал "Не така, брат". NADIA припомня, че в родния си град винаги се чувства особено щастлива и обещава силно подгряване.

Мария Илиева идва със супер изненада - премиера на новия сингъл "Mi amor", записан само преди броени дни в студио. По песента е работила с DaBeatFreakz - американски продуценти, които имат мултиплатинени сингли за Кат де Луна, Мат Покора и други световни имена. Българския текст е написан от Мария с помощта на нейни приятели текстописци, а музикалната продукция е на Dexter.

За радост на публиката ще прозвучат и тоталните хитове на "Нищо", "Лунен сън", "Крадена любов", "Alright" и още много любими парчета . Няколко дни преди концерта в социалните мрежи Мария отправи и специално видео обръщение към варненските меломани: "Привет, любима моя Варна! Приготвили сме ви огромна доза музика, а вие елате, заредени с много настроение. Очаквам ви с голямо нетърпение! До скоро!"

Една много лична изненада ще има за самата Мария - сред гостите на концерта й на почетните места в Летния театър ще бъде майка й Ваня Монева заедно с всички хористки от знаменития български хор "Космически гласове", на който тя е диригент. "Прекрасно е, че на 11 август всички заедно сме на концерта на дъщеря ми Мария Илиева в Летния театър на Варна, на другия ден тя също ще дойде на нашия спектакъл в Английския двор на Археологическия музей, който е част от Международния музикален фестивал "Варненско лято". Това е едно страхотно събитие за нас като семейство, защото и двете обичаме много Варна и очакваме голямо преживяване от тези две последователни вечери с енергията на морето близо до нас."

Билетите за концерта на Мария Илиева във Варна са на цени от 15 до 30 лв. Във Варна могат да се купят от касата на Летния театър и Двореца на културата и спорта.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: