Мечка слезе в центъра на Чепеларе

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:16 / 21.05.2022
993
Мечка е слязла снощи в центъра на Чепеларе, съобщи читател на Plovdiv24.bg, който се свърза с редакцията ни и изпрати кадри от неочакваното посещение. То се е случило в района на църквата. Няма данни животното да е причинило някакви сериозни поразии в родопското градче.

За подобен случай ви информирахме и преди седмица. Тогава мечка влезе в Чепеларе в 1 часа през нощта. Вчера през деня мечката обикаляла ливада на 70-80 метра над къщите. Очевидци съобщават в социалните мрежи, че са я видели много хора, дори деца я снимали.

Явно е надушила пчелните кошери наблизо и вечерта се е престрашила и влязла в градина между две къщи. Отворила си е един от трите кошера на стопаните и си е извадила пита.

Понеже е стръмно, питата се търкулнала по улицата и яла от нея на асфалта. Мечката няма страх от хората, описват очевидци. Според тях мечката е на около 2-3 години.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).