Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мегаломанска глупост: Банев искал да опложда майки ин витро! Вярвал, че неговото ДНК ще оправи България
Автор: Екип Varna24.bg 14:47 / 25.11.2018Коментари (4)5009
© бТВ
Евгения и Николай Баневи ще бъдат върнати в България, реши Апелативният съд във френския град Екс ан Прованс. Те имат право да обжалват в срок от три дни, но ако това не се случи през следващите 10 дни  двойката ще бъде екстрадирана. Двамата бяха арестувани на летището в Ница. У нас вече са им повдигнати обвинения за присвояване и данъчни престъпления през 2010-2011 г. Присвоеното имущество е за над 1,5 млн. лв., а данъчните им афери са за 500 хил. лв. Дали това е всичко, за което те ще отговарят, предстои да видим. А само до неотдавна Баневи безгрижно пръскаха пари и се изживяваха като недосегаеми. 

Да припомним, че Евгения е третата съпруга на олигарха. Първата му жена днес има салон за красота и според запознати е в добри отношения с Банев. Втората – Дочка, почина от рак, а малко след смъртта й бизнесменът от Любимец се ожени за третата си съпруга Евгения, с която върти любов дълги години. 

Олигархът Николай Банев избира епистоларния жанр, за да изясни отношенията си с втората си съпруга Дочка. Развратните му похождения с млади служителки от холдинга и най-вече връзката с Евгения, бъдеща трета жена на новоизлюпения бизнесмен, са публична тайна.  Относно любовния си живот Банев е чужд на всякаква дискретност, споделят бивши негови подчинени. Те са дълбоко убедени, че той е имал силна зависимост от секса и жените. Както и от психотропните вещества, които са му давали нечовешка енергичност. 

Източници на "Уикенд" си припомнят още, че в годините на големия възход за Банев, тоест на усиленото прилапване и рязане на скрап на най-големите заводи, в неговата глава се ражда идеята да направи банка за спермата си. Той считал, че притежава уникални човешки качества и те трябва да се предадат напред в поколението. Обяснявал, че ако се народят синове и дъщери с неговото ДНК, България ще дръпне бързо напред. С други думи, нищо оригинално – нацистката идея за "чиста раса" в прочит на философа от Любимец. За целта синът на най-младия активен борец от Хасковско планирал съвсем сериозно да направи банка със своето семе. Щял да го дари напълно безплатно, за добруването на народа и с него да се оплождат инвитро млади жени, готови да народят армията от малки "генийчета". Да, звучи като виц и фалшива новина, но е напълно реално! 

Банев дори подбрал няколко души за комисия, която трябвало да оцени на кастинг най-достойните кандидат-майки. "Николай развиваше идеята за банката за сперма напълно сериозно, при това не само пред Дочка, но и пред служители в холдинга – обясняват източниците ни. – Човекът още тогава беше готов за преглед при психиатър, но не намерихме куража да го заведем. Той си вярваше на мегаломанските глупости."

В края на 90-те години Банев среща атрактивната Евгения и започва да прекарва с нея все повече време в страната и в чужбина, като пренебрегва законната си съпруга Дочка. Въпросът за развода е на дневен ред.

Ямболската поетеса не иска да дели мъжа си с "Чернилката", както нарича поредната любовница на Банев. Заплашва го да сложи край на брака им. Седмичник наскоро публикува писмото  на отчаяната съпруга с предложението й за раздяла. Банев й отговаря с писмо след близо година – през октомври 2001 г. Написва го в личния бележник на Дочка. На една от страниците тя е отбелязала, че в 18 часа трябва да бъде на родителска среща, а той коментира, че е "прекрасна и отговорна майка". 

Банев имал само една, но много сериозна причина да държи на брака си с Дочка - страхът да не дели богатството си с нея. Богатство, за което впрочем и тя, и той двамата нямат нито професионален опит, нито нужното образование, идеи и отговорност. Богатство, което им е буквално подарено по партийна линия, защото са удобни, послушни и зависими, бивши кадри на комсомола, пръкнали се от нищото. Дочка пристига от Ямбол в София, понеже е снаха на високопоставен офицер. По образование е педагог-дефектолог, а първият й съпруг е лекар, починал от алкохолизъм. Банев, както е известно, също се изнася към столицата, понеже е син на активен борец и зет на директор на завод в Харманли. Той пък е завършил българска филология, но въпреки това допуска сериозни правописни грешки.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 26.11.2018 г.
+1
 
 
де*а и селтака Баню.Сега че види сперма ама у гъзо му
Aнонимен
на 25.11.2018 г.
+3
 
 
Оф Свободикта и*а мамата на ток натоф .Савсем отка4икса
Aнонимен
на 25.11.2018 г.
+4
 
 
тези съвсем са психясали.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: