Мегз заживява в Дубай: Ще си идвам често в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
14:59 / 20.05.2021
1626
Фалиралата като дизайнер, а иначе със "Златна игла" Миглена Каканашева-Мегз вече ще търси внимание само в Дубай, защото се кани да хвърли котва там за по-дълго време от живота си. Вдъхновена от сериала "Емили в Париж“, тя пътува няколко пъти до ОАЕ и се влюбила в арабския свят.

"Реших и аз чат пат да ви споделям по някоя дума за преживяванията си като една българка, която се опитва да живее в Дубай. В началото на годината бях тук за 15 дни и много ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот - не за почивка.

После си казах - “Ох, отивам пак да видя мога ли да живея там". И изкарах още месец. Сега се завърнах отново. И ще видим. Ще си идвам често и в България, разбира се. Все пак там е работата и близките ми. Но след 10 години работата ми по дрехите е много “завъртяно колело". Тя е сигурност и стабилен доход за мен, който след толкова много години днес заслужено ми се отплаща и ми дава свободата да живея. Майка ми ще командва там. А аз ще мога да експериментирам тук", разказа в социалните мрежи Каканашева.

Мегз се надява скоро да тръгне и новият й проект, който представлява изготвяне на програми и анализи за себеразвитие. Вероятно обаче и в това начинание ще се провали, потриват ръце конкурентките й.

"Новият ми психологичен проект, който се надявам съвсем скоро да ви пусна, ще се случва онлайн. Не съм обвързана с локация и няма да е проблем да съм тук. А и може би пък да успея един ден, ако Господ даде, да си го направя и тук", изтъква Мегз.

Виж коментарите (2)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
С присадени сърце и бъбрек: Българинът, покорил Килиманджаро е на...
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя оперира носа си
Катето Евро готова да издигне паметник на онзи, който я откаже от...
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...
Какво ще е времето във Варна днес?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).