Михаела Маринова: Минах през много интересна метаморфоза

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:53 / 20.11.2022
812
Михаела Маринова съвсем скоро ще сбъдне една дългоочаквана мечта - появата на втория си самостоятелен албум. Младата певица признава, че все още не може да осъзнае как е успяла да стигне до тук, да премине през толкова трудности и да реализира този проект, който ще бъде представен на 27 декември в София Лайф клуб.

"През тези три години всички ние преминахме през не малко трудности. Част от песните са започнати през пандемията и завършени след това. Ще има само две познати песни, а останалите 9 са изцяло нови", сподели изпълнителката тази сутрин в ефира на Нова тв.

"Имах нужда да споделя, да разкажа за себе си. Музиката в този албум са доста белязани от мен. Няма нищо по-хубаво от това да твориш с правилните хора. Не ги търся, не ги избирам, сами се намираме. Животът е странен, среща се с най-различни хора, а някои са съдбоносни. 

Такъв е, например, Ангел Дюлгеров, на когото съм безкрайно благодарна. На един от рождените дни на Лили Иванова за първи път го видях на сцената до нея и бях потресена. Бях с родителите си, спогледахме се и просто знаех, че това е човекът. Пожелах си да работя с него и то просто се случи".

"Минах през много интересна метаморфоза. Събуждам се, поглеждам се в огледалото, същата съм си, но има нещо различно, в мисленето ми, във възприятията. Нормално е от 22 до 24 все пак да има някаква разлика. Преминах и през своите душевни възходи и падения, като всички хора. 

Много позитивен човек съм, но съм и много емоционална. Лесно мога да се разстроя, дори и от хубаво. Вълнувам се страшно много. Разочарование мога да имам от човек, когато е неискрен. Пред себе си съм чиста - каквото съм направила, е било от душа и сърце.

Целя се на високо, преследвам и се вслушвам в своя глас. Имам силни и здрави приятели около себе си, но си давам сметка, че ги лишавам от вниманието си. Но ги обичам до безкрай."

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).