Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мис Силикон е тръгнала на лов за мъже
Автор: Екип Varna24.bg 14:26 / 30.07.2022Коментари (1)1890
©
"Гаджето ми беше против да участвам на "Мис Силикон". Скарахме се. Сега си търся нов мъж."

Това сподели пред "България Днес" най-новата носителка на титлата "Мис Силикон" Михаела Стоичкова. През миналата седмица изкусителката разби конкуренцията и грабна короната. 

Красавицата от София има по 650 кубика във всяка гърда. Преди години се явява на "Плеймейт", но не успява да грабне короната. 

"Тогава не спечелих. Това ме мотивира да се запиша на "Мис Силикон". Исках да грабна една от тези две титли. И ето - успях. Вече съм и по-узряла за подобен тип конкурс", разкрива новата силиконка. 

Според фурията тя е била логичният избор за победител. Разбира се, на подобен конкурс има и някоя друга разсърдена девойка. 

"Показах отлични движения на сцената, които впечатлиха журито. Просто бях най-добрата сред кандидатките. Едно от момичетата нещо се разсърди и си тръгна. Не знам коя е. Дори не успях да се запозная с нея", разкри Михаела, която е супер близка приятелка с предишната носителката на короната Жасмина.

Стоичкова има няколко корекции по тялото. Освен огромните бомби мацката е сложила и импланти в задника.

"Не си харесвах гърдите. Бяха малки, невзрачни. Исках да са по-големи, по-сочни и забележими. Преди години си направих втора операция на бюста. Първите импланти нещо се прецакаха. И така и така щях да се оперирам, реших да си сложи още по-големи", обясни фурията. 

Михаела мечтае един ден да срещне принца на бял кон. За красавицата е важно човекът до нея да е заможен. 

"Харесвам мъже, които знаят как да се държат с една жена. Да имат обноски. Да са от по-високото общество. Да са заможни също. Сексът в една връзка е много важен. Аз съм млада и много сексуална. Радвам се, когато мъжът е също като мен. Колкото повече секс има, толкова по-хубаво", споделя още Стоичкова.

Пищната Михаела е завършва "Предприемачество" в елитен университет. Красавицата избира да изкачи стълбата на успеха от самото начало. В момента новата носителка на короната "Мис Силикон" е стажант във фирма. 

Въпреки че е още млада и зелена, сексбомбата вече научава това-онова от занаята. Планира да започне бизнес. 

"Ще бъде за бельо и такива женски неща. Надявам се короната на "Мис Силикон" да ми помогне да се развия. Няколко месеца се занимавам със специалността, която съм завършила във фирмата. Мисля да си пробвам късмета", казва още силиконката. 

Освен титлата Стоичкова печели и ваучер на стойност 10 000 лева за корекция по тялото и лицето си. Изкусителката още умува какъв тунинг да си направи. 

"Може би ще коригирам носа си - споделя красавицата. - Ала още се чудя. Има време. Ще помисля. Спряла съм се на нослето, но може да ми хрумне и нещо друго", добавя тунингованата мадама. 

Едно от любимите неща на Михаела е да пътува. За последните няколко месеца новата силиконка е обиколила куп популярни и екзотични дестинации. Преди месеци пищната девойка се похвали от почивка в Мексико, където обиколи най-популярните и скъпи курорти.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сагата с обратния завой на Сточна гара приключи.... и то приключи в полза на законовата ситуация, защото до сега нищо не беше ясно поради това че маркировка, знаци и светофар не даваха яснота по това забранен ли е обратния завой в крайна сметка или не...
на 31.07.2022 г.
0
 
 
Къв беше лафа за тази ситуация!? А да, Гладна кокошка просо сънува... То тея дето са от висшето общество, с парите и обноските само за теб питат, и ще пренебрегнат всички млади и естествено красиви момичета... Не се напъвай много да не си спукаш някоя цица че ще ти падне стойността още повече....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: