Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Млада и красива актриса отказа Влади Въргала от алкохола
Автор: Екип Varna24.bg 10:02 / 14.10.2017Коментари (0)5936
©
Влади Въргала е живото доказателство, че любовта прави чудеса. След като се раздели със съпругата си Силвия, с която бяха заедно цели три десетилетия, 50-годишната тв звезда обяви, че има нова жена. Младата и красива актриса Тезджан Ферад-Джани тотално е преобразила Въргала.

От някогашния неудачник, който преди 3 години разголи душата си във "ВИП Брадър" и откровено призна, че едва свързва двата края заради дългове, все по-често налита към чашката и се е отчаял от живота, днес няма и помен. Въргала е усмихнат и лъснат, не пие и капка алкохол, загладил е косъма и е сменил прическата. Влади стана любима звезда на България, но след финала на шоуто семейството му се разпадна.

Срещата му с неговата колежка Джани се оказала преломна в живота му. Любовта им пламнала по време на репетициите на пиесата "Червената или черната", с която шоуменът се завърна на голямата сцена миналата година. Любовта към младата красавица направила Въргала нов човек. Актьорът забравил за страстта си към огнената вода, направил си нова прическа и видимо се подмладил. Владо изхвърлил всичките си стари дрехи. Все по-често той обличал костюм - дреха, каквато доскоро липсвала в гардероба му. Тезджан, която е родом от Силистра, също имала един неуспешен брак зад гърба си.

Неин бивш съпруг е сценаристът Николай Колев, с когото имат малък син. Когато Въргала се запознал с Джани, тя вече била на финала на отношенията си с Николай. Докато работели заедно, Владо и Тезджан установили, че са сродни души и се допълват. "Тя ме реновира", лаконично коментира новата си любов актьорът. Освен визуално, Въргала се е променил и вътрешно. Музата все по-често го осенявала и той мислел върху нови авторски проекти. Вдъхновен от новата си любов, актьорът започнал да пише сценарий за комедия, която смятал да филмира.

Убеден бил, че ще избие рибата с нея. Кинолентата "Романтикът перничанин" на Влади щяла да бъде създадена изцяло върху действителни истории, преживени от деветима пернишки приятели на Въргала. Освен сценария за филма, той подготвял и моноспектакъла "Мемоарите на един Въргал". В него актьорът разказвал цялата си житейска история от раждането си, детството си, казармата, живота си в Щатите, до наши дни, пише "Уикенд".









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: