Млада певица, дъщеря на легенда, стана поредната футболна съпруга

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
18:14 / 29.07.2023
2508
Голяма новина гръмна в семейството на фолкзвездата Цеца Величкович, видя Sofia24.bg. Дъщерята на Аркан и Цеца – Анастасия обяви чрез социалните мрежи, че е сгодена. Тя публикува видео от събитието в личния си профил в Instagram на фона на италианска песен. Кадрите са придружени от емотикони - буболечка, знак за безкрайност и пръстен. Щастливият годеник е Неманя Гудел, който е футболист на испанския тим Севиля. Той направи романтичното предложение на любимата си на легендарния остров Ибиса.

Най-прочутият парти остров на света oтдaвнa e извecтeн ĸaтo мяcтoтo зa пoчивĸa нa xaйлaйфa. Преди месец сръбският национал Неманя Гудел вдигна трофея от Лига Европа със Севиля, а андалусийците продължиха бруталната си доминация във втория по сила континентален турнир. Припомняме, че тогава той избухна в сълзи, докато говореше за прекъснатата бременност на приятелката си Анастасия Ражнатович, както и за сърдечните проблеми на брат му Драгиша. Само два дни преди финала срещу Рома Неманя Гудел загуби дъщеря си.

Приятелката му Анастасия, беше бременна в петия месец и двамата очакваха момиченце, но загубиха детето. След победата срещу Рома след изпълнение на дузпи Гудел посвети трофея на неродената си дъщеря. Светът пък беше шокиран по-рано от информацията, идваща от Испания, че сръбският футболист Драги Гудел е колабирал и е откаран по спешност в болница. След мълчанието около състоянието на Драги, брат му Неманя Гудел, сподели снимката в социалните мрежи с информация, че той се чувства добре. 

Известно е, че Драгиша Гудел изгуби съзнание по време на мача от Трета лига в Испания между Кордоба и Ферол. Линейката веднага влезе на терена, лекарите се бориха за живота му, а реанимацията е продължила седем минути. Сръбският футболист дойде в съзнание и веднага бе откаран в болница. Преди да бъде настанен в линейката, той пожела да влезе в игра отново.

"Дами и господа, благодаря ви много за подкрепата не само днес, но и през цялата година. Това беше една от най-трудните години в живота ми. Загубих брат си за три минути, загубих и бебето си...", каза той.

Иван Ракитич пръв се приближи към него, за да го утеши.

Анастасия Ражнатович пък е наследила доста неща от известната си майка – силен глас и красива визия. Младата певица поразително прилича на Цеца. Анастасия се изявява също така и като модел. Любопитно е, че това е един много често срещан съюз между певица и футболист в световен мащаб. Дъщерята на Цеца е решила да нагази дълбоко в дебрите на музиката. Тя е вече доста популярна в Сърбия, като изкара няколко хита.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
Освен красиви се оказва, че цветовете на това дърво са силни билк...
Комфорт или опасност за здравето: Страничните ефекти на климатици...
10 симптома, с които тялото ви издава, че нещо не е наред и трябв...
Плочите се завръщат, все повече хора купуват музика на винил
Легендарните кръчми: Pizzeria da Michele - пицарията с най-добрат...
Кинокритикът Димитър Дринов разказа кои заглавия навършват кръгла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).