Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Млада, успешна, красива и омъжена - тя се завърна в България след дълги години в чужбина
Автор: Екип Varna24.bg 22:26 / 05.08.2022Коментари (0)2385
©
Някогашна звезда на поп-фолка се завърна в България, след като близо 10 години живя в Русия. Причината за това е новият работен договор на сьпруга й – футболиста Ивелин Попов, с "Левски".

Семейството на Попето, както е известен родният талант у нас, го следва неотлъчно навсякъде и сега отново ще му даде пълна  подкрепа, завръщайки се на родна земя. Дори синът на играча Ивелин-младши, се появи преди няколко месеца облечен с тениска на Левски от този сезон.

Елена Паришева имаше зашеметяваща кариера във фолка у нас. Безсnорно русата хубавица бе любимката на публиката, но тя взе категоричното решение да изостави музиката в името на това да създаде стабилно семейство с любимия си и с радост отглежда двете им деца Ивелин и Емма.

Кариерата на Елена започна през 2005 г., когато подписва договор с музикална компания "Пайнер", година по-късно издаде дебютния си албум "Пристрастена", носещ заглавието на едноименната песен. От него като хитове се налагат песните "Петък вечер", баладата "Която" и Дуетът c DJ Живко Микс "Тук и сега", с които Паришева става звезда на родната сцена.

Следват хит след хит, а песента "Достатъчно" става първото попфолк парче, излъчено по MTV. След три успешни албума и безброй хитове през 2011 Елена записва последните си песни "Не пускай" и "Нека ми е зле", след което забременява със  сина си и слага край на музикалната си кариера.

"Разбира се, че си заслужаваше да се откажа oт сцената. Мъчно ми е за момичетата, които искат просто да са популярни. Когато седнахме с Ивелин да правим семейство, казахме аз имам толкова, а ти толкова, започваме от нулата. Мили момичета, много е важно да започнете от нулата заедно. Жената има стойност, когато е до мъжа на всяко стъпало. Всичко останало е прах. Парите не са постоянна величина – днес ги има, утре ги няма. Аз бих била с Ивелин и в колиба“ споделя тя преди време в свое интервю за Нова телевизия.

Певицата е категорична, че Ивелин е голямата й любов, а тя се е учила как да бъде жена до мъжа си от съпругата на бившия си продуцент инж. Митко Димитров. "Ивелин е любовта на живота ми. Абсолютно. Аз назад в годините, когато бях изпълнител, се възхищавах на съпругата на Митко Димитров. Страшно харесвах тази жена, попивах всеки неин жест, начина  на говорене. Много искахда й подражавам .

С времето, след като се запознах с Ивелин, ми се наложи в началото, докато бях бременна, да живея при родителите му и там се запознах със следващия скорпион, защото и Мария Димитрова е зодия Скорпион, и майката на Ивелин също. С нея сме водили много женски разговори. Тя ми каза едно: "Децата растат, хващат си пътя и продължават живота си. Ти трябва да гледаш теб и Ивелин. Вие трябва да сте добре заедно и да не позволяваш тази емоция да си иде.

Смело мога да кажа, че съм се усещала, че понякога го слагам пред децата. Не си представям живота, света, нищо не си представям без него - споделя още Паришева пред Мон Дьо и допълва:  Искам  да обясня на децата, че вещите не са най-важни. Иска ми се да са освободени. Строга майка съм, особено към сина. Аз се възхищавам на свекърва ми, че възпитала истински мъже и ми е важно и моят син да не е лигаво момче. Карам го да има уважение, да си сервира и отсервира“.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: